Melyek a jó mobil telefon márkák?
Venni akarok egy új telót,viszonylag elfogadható áron,de tudjon mindent.
Tippeket kérek melyik fajtát válasszam!
Köszi a válaszokat!
Amugy nekem jelenleg is motorolám van,legfeljebb veszek egy ujjabbat.
ez nem márka függö, hanem típus.´nekem eddig bevált hogy a drágább típusu telcsik jó pár évet kibírtak.
a legbüszkébb egy samsung telefonomra voltam, ez volt az elsö szines képes. 5 évig használtam. 3 év után benne felejtettem a táskámba amit a mosógépben teljes programon mostam. teljesen elázott. és kb 4 napig nem kapcsoltam be csak a radiátoron szárogattam aztán még 2 évet használtam semmi gond nélkül. a baj csak az volt hogy az aksi már egy napot sem bírt ki és mikor újat vettem bele az is kb egy hónap alatt meghalt, meg már ütött kopott volt. de pl a barátnömnek egy másik típus volt de samsung és az elsö perctöl kezdve mindig a szervizben volt.
Az LG nekem hosszú ideig jó szolgálatot tett, megbízható márka.
A Motorola a második nyertes nálam, bár gyakran kell tölteni.
én a sony ericsson-ra esküszöm.a k800,k610i stb.
szerintem nagyon jó telók.bár nekem most egy benq siemens ef81-em van ez is nagyon jó mindent tud,divx-et is lejátszik és még sose halottam így szólni telefont pedig ezzel foglalkozom.nézz utána a neten,tuti telefon.
úristen!mit írtam:halottam.bocsi,helyesbítek:hallottam!!!!
:-(
Azt még vedd figyelembe, hogy a szolgáltatók saját szoftverei jelentőssen befolyásolják egy adott telefon megbízhatóságát. Az említett LG például a Vodánál egy rakat szar, lassan reagál, késik, az akutöltöttséget össze-vissza mutatja, mástól meg azt hallom, hogy kártyafüggetlenül tökéletesen működik. (persze aksit szinte lehetetlen hozzá kapni, ezért SOHA nem fogok venni többet LG -t, de Vodás telefont se)
A kártyafüggetlen, gyári szoftveres SE, vagy Motorola jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!