Angyalkaah kérdése:
Miért nem találja a wifihálózatunkat a Samsung Galaxy mini? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nemrég vettem ezt a jó kis Galaxy mini-t, de a wifi nem szuperál. Az a gondom vele, hogy nem találja az itthoni hálózatot, minden másikat igen, és mikor rámegyek a hálózat hozzáadására, beírok minden szükséges adatot amit kér, elkezdi ellenőrizni, és itt meg is áll. Idáig jutok mindig. :\ A telefonnal van a baj, vagy a rooterrel?2011. dec. 7. 18:29
1/5 anonim válasza:
Nekem motorola defy-om van.és nem voltak ien problémáim.
Szerintem menj el egy mcdonaldsba vagy kfcbe vagy ahol ingyenes a wifi.ha ott a telón tudsz wifizni,akk a routerrel lesz a baj
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ma sikerült a mekibe csatlakoznom, így valószínű, hogy a router beállításaival van a gond, azt kellene orvosolni... :)
2011. dec. 8. 20:12
3/5 anonim válasza:
Próbàld meg áramtalanítani, egy pillanatra. Van hogy behülyül a router.
4/5 A kérdező kommentje:
A baj azzal volt, hogy a wifi neve tartalmazott ékezetet, és ezt nem tudta olvasni, vagy megtalálni, nem tudom. Más telefon észlelte, csak az enyém nem. Mindent kipróbáltunk már, kb 1hetet szenvedtünk vele, mire viccből ezt kipróbáltuk, mondván, mi bajunk lehet?! Nem gondoltuk volna, hogy ez lesz a megoldás. de szerencsére sikerült. :)
2014. aug. 3. 12:44
5/5 A kérdező kommentje:
mármint hogy átneveztük a routert. bocsi, ez lemaradt :D
2014. aug. 3. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!