Iphone 4 vagy Samsung galaxy s2? Szerintetek?
Ájfon. Jövőre egyértelműen azt adod el jobb áron, kisebb ráfizetéssel tudod majd cserélni.
Jobb a rendszer, stabilabb, kényelmesebb használni, jobbak rá az appok.
Persze jön midnjárt a sok Samsungsznob és leírja h ez nem így van.
elsőnek ne higyj.
s2 egy évvel utána jött ki,2magos telefon,sokkal szebb,nagyobb képernyő,sokkal jobb rendszer,kamera szóval minden jobb benne..
egyértelműen s2,szifon nem éri meg az árát,s2 viszont nagyon is
ájfónnak 800mhz-s procija,míg s2-be 2 db 1,2ghz-s van amit felhúzhatsz egészen 1,6 ghz-ra,szóval kifejtettem miért jobb.
szifont jövöre is jó árban tudod eladni,ennek megy le az ára,de fényévekkel jobb..
Nekem van iPhone 4 em és imádom , tulajdonképpen S2 még nem volt a kezemben , de androidos telefon igen , hát nekem nagyon nem tetszett. Jövőre iphone t sokkal drágábban eltudod adni mint az Sgs2 őt , mert értéktartó(ezt megfigyelheted a 3gs nél is)
az iphone sokkal jobb , stabilabb op rendszer , énis amikor választás előtt álltam ezt vettem alapul , én nem szerettem volna 1 olyan telefont ami fagy , egyébként , ha már van pénzed 4 re akkor + pár ezres és ott a 4s ami már fényévekkel jobb az s2 től mindenben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!