Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy idegen hívott bennünket,...

Egy idegen hívott bennünket, hogy 1500ft-ot töltött a vodafone-os kártyánkra, véletlenül, küldjem vissza neki? Mit csináljak vele, nem átverés?

Figyelt kérdés
2009. máj. 15. 12:03
1 2
 11/14 anonim válasza:
42%
Küldj neki egy szomorú számot valamelyik kerrádióban...Aki ennyire nem ismeri a saját telefonszámát, az meg is érdemli.
2009. máj. 22. 07:58
 12/14 anonim válasza:
37%

Szia!

Nekem egyszer 12 ezer forinttal töltötte fel valaki véletlen, nem fiztettem vissza, miből is fizettem voln akkor még közép suliba jártam. MEg nem is követelhet semmit, hiszen többször is meg kell adni a számot, többször is elütötte. SEmmi kötelezettséged nincs ez ügyben, hogy vissza kellene fizetned!

2009. máj. 22. 09:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Lehet egyáltalán éppen 1500ft-ot feltölteni????
2009. máj. 22. 19:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Milyen leszólás ez hogy nem ismeri a saját számát! Lehet hogy új száma van.. VAgy új előfizető. Én is az első sms-em a barátnőmnek irtam.. Megirtam neki a számom:395 helyett 359 öt irtam.. Még szerencse látta feladó számát..
2009. aug. 13. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!