Ahhoz hogy Ukran telefonkartyarol magyarra lehessen sms-t kuldeni igy kell beirni a szamot +3630, , , , viszont hogy kell irni ha ukran szamra szeretnek magyarrol, kuldneni ha a szamom igy kezdodoik 8093, , , , ,?
Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 21:00
2/6 anonim válasza:
+380
Nem vagyok benne biztos, de az én ukrán ismerősöm telefonszáma így kezdődik...
3/6 anonim válasza:
Előző vagyok! Utánanéztem, +380 Ukrajna előhívószáma, jól emlékeztem!
4/6 anonim válasza:
Helo. Nekem is life van. +38093...és +3630.Ez tuti biztos. Ha valami érdekel még kérdezz.
5/6 anonim válasza:
A +380 biztos. De viszont a 93 már a hálózat miatt van ott, szóval ha más hálózata van az illetőnek (nem life, mint az előttem szólónak), akkor nem fogod tudni felhívni sem sms-t küldeni.
6/6 anonim válasza:
+380 és ezután jönnek a tel.szolgáltaók körzetszámai, pl : 99 v 95, 66, 50, 96, 68 stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!