Ha egy androidos telóra felteszek egy főzött romot akkor megváltozik a telefon nyelve magyarról pl. angolra?
Figyelt kérdés
Gondlok példáúl a CyanogenMod-ra, japanese jellyfisy...2011. jún. 10. 16:08
1/9 anonim válasza:
Igen, megváltozhat, de ha magyar nyelvet is támogató romot teszel rá, magyar lesz. Nekem is magyar a Swedish Springem.
2/9 A kérdező kommentje:
Nemtudod, a CyanogenMod 7 magyar nyelvet is támogat ?
2011. jún. 10. 16:22
4/9 anonim válasza:
kedves második, bizony így hívják hogy "főzött" rom
egyébként az első leírta, bár én a nyelvek helyett a telóm garanciája miatt jobban aggódnék, az ugyanis el fog veszni.
5/9 anonim válasza:
Nem veszik el, ha baja van, visszaállítod a gyári romot.
6/9 anonim válasza:
Az EU romokban 90%-ban van magyar nyelv.. én főzött rommal gariztattam a telóm, kérdeztem most mi lesz, azt mondja a csávó, az android egy nyílt rendszer, annyit tudnak tenni, hogy visszaállítják az eredetit.. erről ennyit.
8/9 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat. Tudtok küldeni valamit ami jó és van benne magyar nyelv? Legfontosabb dolgok benne, hogy a játékok ne akadozzanak és gyors legyen.
2011. jún. 10. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!