Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy mini vagy...

Samsung Galaxy mini vagy Nokia c5-03?

Figyelt kérdés
2011. dec. 4. 15:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Uh oké kicsit utánanéztem nekem ebből az egészből az jött le h. ez egy végletekig testreszabható cucc, ami olyanoknak van kitalálva akik szeretik rendezgetni a dolgaikat, akik szeretnek mindent beállítani akiket érdekel h. most hol talál meg valamit a telefonban. Igen ennek van egy célközönsége. De én pl a való életben is rendetlen vagyok nem szeretem a túlfűtött dolgokat pl én mikor megvettem a telóm (motorola defy) akkor egyből minden flancos widgetet leszedtem róla mert ugysem használom egyiket sem és rögtön felpakoltam rá egy launcher pro-t mert nekem egyvalami van amit nem bírok az már pedig a lassulás ha kicsit megreccen amikor váltok az oldalak között vagy görgetek a menüben. Szal engem spec nem vág hanyatt a sense nekem ami widget kinn van az egy flashlight meg egy taskkiller és ennyi régebben kinn volt még naptár meg névnapok meg kutyafasza de rájöttem h. egyáltalán nem érdekel és fölösleges szóval ez az ami miatt nem hiszem h. a samsung olyan qva szar lenne mellesleg mint mondtam van teljes értékű átirat ami nem csak úgy néz ki hanem magának a programnak az átirata ergo ugyanazt tudja. Szóval szerintem minden android jó most az h. milyen launcher van rajta az annyira nem érdekel csak az a lényeg h. a dolgokat a lehető leggyorsabban elérjem és ne akadjon. Minden ami olcsóbb az álltalában lassab mint egy 100 ezres.
2011. dec. 4. 22:21
 22/24 anonim ***** válasza:

Nekem minim van, előtte symbianos nokiám volt, 5630.

A nokia telefonnak jobb volt, hangminőség ég és föld a finn javára, akksi egy hétig simán bírta (tudom, a kijelző miatt...), igényesebb, jobb fogású volt. Szerintem ezek igazak a c5-re is.

Viszont a mini az android miatt tudásban veri a symbiant, ez tény.

Ha nem is a játékválaszték, a parasztvakító widgetek, a jobb user interface, de a böngészés és egy-két program(facebook, gmail) miatt érdemesebb az androidot választani, ha valakinek ez számít.

De aki csak telefonálni akar, annak nokia 6303 is bőven elég.

2011. dec. 4. 23:26
 23/24 anonim ***** válasza:

Aki azt írta hogy hülye vagyok annak üzenem, hogy nyugodtan higgye el a 30 fps-t (inkább 24, de a felbontás 640x480), mert nem ő próbálta hanem én. Egy tesztvideó: http://www.youtube.com/watch?v=WTIrYS4MZM4

Ne felejtsd a felbontást 480(x640)p-re állítani (alapból 360) :). Különben meg még üzenem, hogy ne is válaszoljon mert nem érdekel egyáltalán, ha már ennyire nem hisz nekem.

2011. dec. 5. 23:43
 24/24 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat .. (o.O) :)
2011. dec. 7. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!