Samsung Galaxy mini vagy Nokia c5-03?
Nekem minim van, előtte symbianos nokiám volt, 5630.
A nokia telefonnak jobb volt, hangminőség ég és föld a finn javára, akksi egy hétig simán bírta (tudom, a kijelző miatt...), igényesebb, jobb fogású volt. Szerintem ezek igazak a c5-re is.
Viszont a mini az android miatt tudásban veri a symbiant, ez tény.
Ha nem is a játékválaszték, a parasztvakító widgetek, a jobb user interface, de a böngészés és egy-két program(facebook, gmail) miatt érdemesebb az androidot választani, ha valakinek ez számít.
De aki csak telefonálni akar, annak nokia 6303 is bőven elég.
Aki azt írta hogy hülye vagyok annak üzenem, hogy nyugodtan higgye el a 30 fps-t (inkább 24, de a felbontás 640x480), mert nem ő próbálta hanem én. Egy tesztvideó: http://www.youtube.com/watch?v=WTIrYS4MZM4
Ne felejtsd a felbontást 480(x640)p-re állítani (alapból 360) :). Különben meg még üzenem, hogy ne is válaszoljon mert nem érdekel egyáltalán, ha már ennyire nem hisz nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!