Nokia C5-03. Határozottan jobb. A Mini kijelzőjétől még egy 5 éves telefonnak is szebb képe van. Na meg a Samsung & Android kombó úgy rossz ahogy van. Tapasztalatból mondom.
2011. dec. 4. 18:53
12/24 anonim válasza:
Utolsóhoz: az Android jó, de a Samsung Androidja tényleg nulla.
9. válaszolónak: és miből gondolod, hogy egy ilyen kategóriájú telefon tényleg tudja is azt a 30 fps-t? Írni, népet hülyíteni könnyen lehet.
Halascsávó: mert a Mini-nek van vakuja meg autofókusza mi?
2011. dec. 4. 18:59
13/24 anonim válasza:
Amúgy halsascsávó értem,a nokiák tényleg elmaradottabbak képernyőben mint egy pl. Sony de te azt írtad az első kommentben hogy az összes nokia szar a másikban pedig már csak a c5 ösről írod a szarságokat.
most az összes Nokiával bajod van vagy csak a c5 -tel?
2011. dec. 4. 19:26
14/24 anonim válasza:
Nincsen a mininek se vakuja se autofókusza, de az egyik kedves válaszoló a nokiát istenítette h. milyen nagyon kezelhető meg meg milyen szép képet csinál meg milyen jó vele internetezni. Ezt én érvekkel cáfoltam meg nem pedig azt mondtam h. "Ne hallgass xy-ra".....Aki pedig azt mondja h. a samsung androidja használhatatlan szar az legyen kedves leírni h. ugyan miért, írjon érveket mert remélem nem haragszik meg ha nem bízom vakon az ő "tapasztalatában"
2011. dec. 4. 20:02
15/24 anonim válasza:
Nos volt szerencsém egyszerre tapogatni egy Samsung (nem alsókategóriás) és egy HTC Androidját. Nincs értelme összehasonlítást végezni, a Sense aláz! Nem akadozik, sokkal optimalizáltabb, kezelhetőbb. A Samsung szó szerint egy Ace volt, és mivel egy ismerősömé, így nem törhettem össze, pedig megérdemelte volna!
2011. dec. 4. 20:06
16/24 anonim válasza:
És valóban azt írtam csúnya szavakkal hogy a nokiák nem valami jók de most megpróbálom szépen megfogalmazni tehát én azt mondom h. a nokiák közül vannak normálisabbak pl az Anna vagy Belle rendszerű mobilok de amilyen lassú és elavult szoftverrel adják a c5-03-at az kritikán aluli mondjuk lehet hogy csak kényszerből, a 600-as proci és 128 ram miatt. De nálamnál okosabb emberek leírták pl a mobilarena tesztben hogy a c5 bizony elég gánya képeket csinál meg videót is(15fps wtf). Van még 2 figyelemre méltó külömség egy hiába nagyobb a kijelző felbontása a c5 nek ha egyszer rezisztív érintéstechnológiát használ a mini viszont kapacatív bár kisebb felbontással de én még ígyis inkább elfogadnám ezt a kompromisszumot mintsem h. multitouch nélkül legyen és állandóan félrenyomkodjak. Második: a miniben már bluetooth 3.0 van így ha van a gépedben egy 3.0 ás bluetooth adapter akkor piszok gyorsan mozgathatod a fájljaidat a gép és telo között minthogy ftp szerverekkel meg wifivel szarakodj. Ha pedig a minire rákerül egy cm7 akkor már említésre sem méltó a c5-03.
2011. dec. 4. 20:14
17/24 anonim válasza:
Figyelj egyértelmű hogy a felsőkategóriás htc-d gyorsabb mint egy galaxy ace amiben egy feltupírozott msm7227 van egy adreno 200-al.De akkor már ne egy szar ace-el hasonlítgasd a htc-d hanem egy vele egy árban levő samsung-al...most mit vársz?? vannak kategóriák minek egy 40-50 ezres telefont hasonlítgatni egy 80-100 ezreshez? Mellesleg van tökéletes sense átirat a felsőkategóriás samukra is.
2011. dec. 4. 20:19
18/24 anonim válasza:
Figyelj, tudnak ilyen optimalizálatlanságot a komolyabb Samsungok is. Az Android jó rendszer, de az Android felületek versenyében nagyon hátul kullog...
2011. dec. 4. 20:21
19/24 anonim válasza:
egy samsung galaxy s vagy samsung galaxy s plusz vagy egy s2 touchwiz-ét egy jó rommal nem lehet kiakasztani
De légyszi mond el mitől nagyon jó a sense mert érdekel lehet veszek egy ilyen telót csak előtte tudni akarom mitől olyan nagy szám ez a sense...
2011. dec. 4. 20:31
20/24 anonim válasza:
Használd a google-t, ott le van írva miért is vezet toronymagasan a többi Android előtt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!