Android vs windows mobile?
Android vx windows mobile >> android
android vs windows phone 7 >> ??
szerintem ez akart lenni a valódi kérdés, a válasz pedig: csak azon múlik, mire van igényed
Olyan szinten egyénfüggő, hogy ez megint egy olyan kérdés, amire nem lehet objektív választ adni...
Android egyertelmuen
Viszont a windows mobile nem annyira rossz!Sot sokkal jobb mint pl a symbian!
Ízlésfüggő, nekem ez a véleményem:
1. Android & Symbian
2. iOS
3. WP7
Melyik a jobb? Ez egy nagyon csőlátású kérdés, de érdemes bedobni valami ifon/andriod fórumba és rögtön kibeleznek :)
A használhatóság a lényeg, a céljaidnak, szokásaidnak melyik felel meg, a feladataidat melyikkel tudod legjobban megvalósítani. Ún. átlagos felhasználás esetén nem lesz alapvető differencia, még a matuzsálem windows mobile is helyt áll :) Egy példa: használok winmo pda-t, mert a kedvenc térképprogim csak ezen fut, tehát konkrétan ebből a szempontból a többi használhatatlan számomra.
A windows phone-ra még sokan fújnak, hogy MS meg nincs még rá 500ezer fingatóprogi, csak 40ezer, de nagyon jól kitalált rendszer az is.
egyszerű és nagyszerű az új windows (a mobilokon ) , gyönyörű menü , fb , twitter, tellme (olyan mint a siri) , integráció + beépítve zenefelismerő (kb mint a shazam/Soundhound) , elég jó op rendszer
szerintem :
iOS
windows
android (itt csak az op rendszereket vettem számításba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!