Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Főképp netezésre szeretnék telefont.
(Ezek közül, de ha másikat ajánlasz megnézem)
Ár max 45000
Xperia x8
Xperia x10 mini
Nokia 500
Nokia c5-03
Nokia 5800
2011. dec. 2. 22:12
1/9 anonim válasza:
Xperiák elavultak, Nokiák meg... hát, nem dicsérik azokat sem. Ilyen árban inkább xperia mini, vagy zte skate
2/9 A kérdező kommentje:
Igen az Xperia mini-t is néztem...
2011. dec. 2. 22:18
3/9 anonim válasza:
xperia mini az egyik legjobb, de nem az x10 mini amit írtál.
40000 a t-mobile webshopban.
4/9 Nyúlós lónyál válasza:
Az X10 Mini és Mini különbözik. A felsoroltak közül az 500 és az 5800 a legnormálisabb. Ha zenére kell és fotózásra kell (multimédia), akkor 5800, ha bármi másra, akkor 500! Viszont én megnézném az Xperia Mini-t!
5/9 anonim válasza:
Zenében a 5800 a legjobb, nekem is az van(mellesleg eladó:P ha érdekel, szólj:) )Fényképeket is szépeket csinál, én meg vagyok vele elégedve.
6/9 anonim válasza:
Az 5800 már nem éppen egy mai teló...
Ha nagyon megvagy vele elégedve nem adnád el...
Xperia mini (nem az x10 mini) vagy a Sony live with walkman a legjobb vétel ma.
7/9 anonim válasza:
Nekem van egy 5800 XpressMusic-om. Sosem válnék meg tőle. A valaha gyártott legjobban eltalált készülék. Ma már persze döglassú, de zenében az iPhone 4S-től keresztül a Samsungon át a Nokia n9-ig mind megszégyeníti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!