Melyiket a legérdemesebb ezek közül megvenni?
Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy Mini , ZTE Skate,
Sony Ericsson Xperia mini , Sony Ericsson X8 , Nokia C5-03,
Nokia 500, HTC Wildrife S
Melyiket ajánlanád és miért? Lány vagyok.Nálam a meghatározó szempont a nagy kijelző és az 5 megapixeles kamera. Nem igazán tudom ,h melyik férfi ,melyik női telefon. Van ,h mind2 nemnek megfelel,mégsem tudom...
Ha bármelyiket írjátok,kérlek indokoljátok és a tapasztalatokat is várom. :)
Van itt aztán minden. Nagy kijelzőt szeretnél, de azért a felsorolásba mégis belekerültek a kis kijelzősök is.
Hardverben a legjobb az xperia mini, a kijelzője viszont a Skate-nek a legnagyobb. A Galaxy mini a leggyengébb ezek közül. A C5-03-as Nokia elavult, a Nokia 500 meg még nem az igazi. Az X8-on csak 2.1-es android van szemben a többi felsorolt androidossal. A wildfire S meg jobb minőségilag mint az Ace.
Akkor eddig ami bent maradt az az Xperia mini, Skate és a Wildfire S.
Wildfire-t meg Skate-t ne vegyél, mert nem tudsz vele rendesen netezni, mert nincs Flash, meg gyenge az Xperia Mini-hez képest
SonyEricsson-t vegyél az megéri.
Az Xperia Mini mellett még ott van a Live with Walkman, ami ugyanazt tudja csak egy picit nagyobb a kijelzője és olcsóbb.
Amúgy szerintem eléggé Unisex mind2 teló.
Nekem Live with Walkmanom van férfi létemre. :)
"Ha nagy kijelző, és jó kamera, akkor HTC Wildfire S"
mióta nagy kijelző a 3.2 coll és, hogy jó kamera?
A SE live with walkman akkor nagy kijelzős, 3.2 coll, mint a wildfire s, de a wildfire s baromira nem tud hd videót felvenni...
Live with walkman kb. fényévekkel jobb, mint a wildfire s, de mindegy, ráadásul olcsóbban.
Na menj a pics.ba, hogy mertünk válaszolni a kibaxott kérdésedre.
Leesett a lényeg, qrvára nem értesz a telókhoz.
Elnézést, hogy a.legjobbat mertük ajánlani te k.csög...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!