Ha felcsatlakozok más wifiére telefonal az illegális és kaphatok büntetést érte?
Figyelt kérdés
Ha felcsatlakozok más wifiére telefonal az illegális és kaphatok büntetést érte és letud nyomozni kivoltam?2011. dec. 2. 15:08
1/9 anonim válasza:
Ha nincs lekódolva, akkor nem illegális.
2/9 A kérdező kommentje:
és le tudnak nyomozni???
2011. dec. 2. 15:12
4/9 A kérdező kommentje:
1. válaszolo mit írtál üzibe nemlátam a betűket
2011. dec. 2. 15:25
5/9 anonim válasza:
Nem
A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/4 Időpont 12-02 15:16
Nehogy azt mondd már, hogy egy telefont nem lehet IMEI és SIM kártyaszám szerint "utolérni"!
6/9 anonim válasza:
Utolsó mielőtt okoskodsz olvasd el a kérdést.
7/9 anonim válasza:
A kérdést is olvastam, de helyesbítő válaszom "12-02 15:16"-ra vonatkozik.
8/9 anonim válasza:
Akkor még mindig nem érted (sajnos)
Azt + tudja mondani a szolgáltató,hogy x időben adott telefon melyik cella körzetben volt használva.Pár négyzet kilóméter.
Azonban azt,hogy arról a készülékről valaki használta e a szomszéd "ingyenes"wifijét azt nem hinném.
9/9 anonim válasza:
Ha valaki egy kicsit ert hozzá, es megnezi egy hálózati terkepet, ami megmutatja, milyen ezközök vannak a wifin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!