Milyen okostelefont ajánlanátok 60 legfeljebb 80 ezer forintért (domino kártyásan venném)?
Nézelődtem de az az igazság hogy nem értek hozzá csak az utóbbi 2 napban kezdtem el böngészgetni.
Ár/érték arányban a legjobbat szeretném és nem akarom elhamarkodni a döntést!
Annyi lenne hogy szeretném ha szép kijelzője lenne, jó képeket csinálna és internetezésre is használnám. :)
Itt elég sok hozzáértő van ahogy olvasgattam nagyon megköszönném ha segitenétek!
@03:22
A ronda narancssárga 20 ezerrel olcsóbb.
Köszi a válaszokat. :)
Talán a Samsung tetszik a legjobban annyit még ki lehet adni egy telefonért.
Mondjuk amióta feltettem a kérdést azóta eléggé utánanéztem ezeknek a telefonoknak és ahogy szokott el is szaladt velem a ló.A Samsung Galaxy 2s nagyon tetszett gyönyörű telefon, illetve néztem még az új Iphone-t.Rossz érzés nem a legjobbak közül válogatni, még gondolkozok.
Köszönöm megnéztem a Sensationt és tényleg szuper, árban jobb mint az emlitettek és még jobban is tetszik! :)))
Az utolsó emberke meg vicces, igy nem nagyon hat meg a faluja annak ellenére hogy én sem vagyok dús gazdag, hogy ide beböfög egy ilyet.(Azért mert telefont veszek gazdag vagyok?) Nem az én dolgom az adakozás, a segélyt meg nemrég osztották úgyhogy csend legyen!
"Azért mert telefont veszek gazdag vagyok?"
Nem, de én biztos nem vennék dominosan 60-80k-ért telót...
Előfizetéssel, kamatmentes részletre esetleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!