Milyen okostelefont ajánlanátok?
Tippeket szeretnék kérni telefonvásárláshoz.
Amire használnám: telefonálás, zenehallgatás, wifi-s internet, email, zenehallgatás, filmnézés, és természetesen nem vagyok eleresztve anyagilag :)
köszi!
Xperia mini pro s17i. Most vettem néhány napja. 1Ghz-es proci van benne. 2Gb-os SD kártya, de ezt lecserélem, 5 Mbit-es kamera (ez ütős), HD minőségű képek. Wifi, internet, email, facebook, zene, rádió stb. Minden ami kell.
58 000 volt, webáruházból.
Ha sokallod, akkor Xperia mini pro, de a 600Hz-es kifutó széria, az sokkal olcsóbb.
De szóba jöhet még a ZTE Blade is.
0.51-es. Amit leírtam, hogy vettem, azt ajánlanám is a kérdezőnek. Bocsi, ha ez neked nem volt elsőre elég egyértelmű. Bár szerintem sokaknak nem lesz gondjuk az értelmezéssel. Próbálj meg néha a szavak mögé is nézni, nem kell mindent szószerint venni.
Volt olyan is, hogy élőben, hogy cigit kértek tőlem. Mondtam a tagnak, hogy nem dohányzom. Erre meg azt reagálta, hogy nem ezt kérdezte. Én meg visszakérdeztem, hogy mit gondolsz mi búbánatos francnak lenne nálam cigi, ha egyszer nem dohányzom! Vannak akiknek érthetetlenek az árnyaltabb megfogalmazások, de szerencsére azért a többség nem ilyen! :)
wow 5 Mbites kamera?? az nem semmi.
hát még ha mbites helyett MEGAPIXELES lenne, az milyen fain lenne...
40 ezerért a zte blade elég jó választás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!