Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony ericsson wt19i mi a baja?

Sony ericsson wt19i mi a baja?

Figyelt kérdés
Használat közben random ujraindul, ha kevés alkalmazás fut akkor is. Az előbb rádugtam a töltőre attól is ujraindult. A másik hogyha felmegyek a netre (wifi-vel). Egy csomószor kidob az oldalról legyen az bármi(egyszer meg úgy lefagyott hogy az aksit kellett kiszednem:S). Tapasztalt már valaki hasonlót?

2011. dec. 2. 00:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom azóta se mi lehet...

Csomó ismerős vett ilyet amióta a t-mobile 36-ért adja domino csomagban, de ilyen senkinél nem volt...

2012. márc. 25. 01:46
 12/21 A kérdező kommentje:

Fejlemény: Telenor-nál megadták a szerviz címét ahová ők is küldik. Elvittem elmondtam a panaszt. 2 hét múlva elmentem érte, a hibák ugyanazok voltak rögtön. Elvittem nekik mégegyszer kinyomtattam egy lapra a hibákat amik előfordultak,(lefagyások, újraindulások, képhibák blabla), Megint visszaadták ráírták egy lapra hogyha a hibák fennállnak továbbra is, akkor cseréljek Sim-et. Kipróbáltam gyorsan még Sim kártya nélkül, még mindig rossz volt.... Visszavittem az üzletbe ahol vettem mondván hogy inkább az eladó küldözgesse a szervizbe a telefont mert én már nagyon untam. De ott kicseréltük a Sim-kártyát és működött azóta 5-6 napja még nem észleltem egy hibát se. Nem én is értem hogy lehet jó amikor Sim nélkül is ugyanolyan rossz volt,de már nem is akarom megérteni lényeg hogy jó, és örül a fejem:D.

-Egyetlen dolog most se működik a GoogleSky app, de asszem az egyik ilyen fajta telefonon se megy normálisan(a hiba itt hogy nyugati irányba nem forgatja el a képet...)

2012. ápr. 3. 17:34
 13/21 anonim ***** válasza:

Mondjuk a sim kártyára nem gondoltam volna...

Pedig a seria,hu fórumán az egyik moderátor gyakran szokta írni ilyen rejtélyes lefagyásokra, hogy azokat régebbi vagy hibás sim kártya is okozhatja...

2012. ápr. 5. 00:18
 14/21 A kérdező kommentje:
Oké, most 1 hét után megint előjöttek ugyanazok a hibák, megyek és felakasztom magam:)
2012. ápr. 10. 00:39
 15/21 anonim ***** válasza:

Mégis mi a fenét tudsz csinálni vele?

Csomó ismerősnek hetek óta semmi problémája nincs vele...

Szabad tárhely mennyi?

2012. ápr. 10. 01:33
 16/21 A kérdező kommentje:

Szabad tárhellyel nincs gond.

Viszont próbálgattam megint egy csomó dolgot. pl régebbi mobilommal kitöröltem a Sim kártyáról az adatokat, mjd visszamentettem néhány kapcsolatot. Visszarakva az új telefonba, megint nem észleltem a hibákat...

Mégis a Sim-mel van probléma:O?

De ha 2 hete cseréltem mért csinálja, és hányszor kéne vajon ezt a törölgetős játékot eljátszanom?

(Persze mindez nem lenne ha a garanciás telefonomra azt mondanák hogy "Ez rossz!" és nem adnák vissza folyton hogy "érdemleges javítás nem történt, a legújabb szoftver javítja a hibát")

2012. ápr. 12. 16:06
 17/21 anonim ***** válasza:
Hát ez alapján akár egy általad használt app hibája is lehet, szvsz nézd át miket telepítesz és mi után jön elő...
2012. ápr. 17. 02:57
 18/21 Fregolin válasza:
Kb 2 hete csinálja az enyém is. Mindentől újraindul.ha telefonálni akarok akkor tuti, vagy ha telefonszámokat lementeni akkor is, stb stb. ha töltőn van akkor nem indul újra. illetve mostanában csökkentett módban indítom el a telefont, eddig úgy még nem indult újra. Próbálkoztam már mindennel én is. Memória kártya nélkül, szoftver újra telepítéssel, gyári visszaállítással. Most gondoltam rá, hogy szervizbe viszem, de a tapasztalatod után nem tudom mit kellene tenne.
2013. ápr. 23. 17:06
 19/21 anonim ***** válasza:
Szoftver újratelepítés a pc companionnal...
2013. ápr. 23. 19:22
 20/21 Fregolin válasza:
Szoftver újratelepítés a pc companionnal... Nem segített azt is próbáltam.. :(
2013. ápr. 23. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!