Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony ericsson wt19i mi a baja?

Sony ericsson wt19i mi a baja?

Figyelt kérdés
Használat közben random ujraindul, ha kevés alkalmazás fut akkor is. Az előbb rádugtam a töltőre attól is ujraindult. A másik hogyha felmegyek a netre (wifi-vel). Egy csomószor kidob az oldalról legyen az bármi(egyszer meg úgy lefagyott hogy az aksit kellett kiszednem:S). Tapasztalt már valaki hasonlót?

2011. dec. 2. 00:06
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
gyári beállitásokat viszzaállitottam, de nem segitett rajta az sem
2011. dec. 2. 00:09
 2/21 anonim ***** válasza:

Ilyet még sose láttam, 2 ismerősnek is van ilyen.

Inkább pc companionnal csinálj egy szoftverjavítást.

2011. dec. 2. 00:16
 3/21 anonim ***** válasza:

Vagy esetleg pc companionn-al egy szoftverfrissítés, ha esetleg nem a legfrissebb android van rajta.

Egyébként a gyári visszaállítás után azonnal csinálta vagy utána amikor tettél rá alkalmazásokat?

Ha igen, lehet, hogy valamelyik app lesz a hibás amit használsz...

2011. dec. 2. 00:27
 4/21 A kérdező kommentje:
legfrissebb szoftver van rajt. A telefon alaphelyzetbe állítása után is ujra indult még 2* pl amikor a wifit bekapcsoltam. A netről meg még mindig kidobál.
2011. dec. 2. 11:36
 5/21 A kérdező kommentje:
Sim kártyáról a kapcsolatokat importáltam volna, ezért is ujraindult:).
2011. dec. 2. 11:38
 6/21 anonim ***** válasza:
Próbáltad már a fentebb írt szoftver újratelepítést?
2011. dec. 3. 01:08
 7/21 A kérdező kommentje:
Igen most csináltam egy szoftverjavítást. azóta kétszer újraindult:S. Amikor rámentem a böngészőre, egy darabig tölti az oldalt és aztán kidob. Aztán AccuWeathert akartam beállítani, de ahogy rámentem újraindult:S. Úgy látszik vissza kell vinnem.
2011. dec. 3. 16:18
 8/21 A kérdező kommentje:
Eléggé felbosszantott, most kb mindenért újraindul, pl kép nézegetéstől 3-szor:S:S
2011. dec. 3. 16:28
 9/21 A kérdező kommentje:
Elég idegesítő hogy visszaküldik 2 hét után ugyanazokkal a hibákkal a telefont!:S
2012. jan. 1. 20:52
 10/21 anonim válasza:
Van már valami fejlemény az ügyben?
2012. márc. 15. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!