Melyik a jobb:vodafone 845 vagy vodafone 858?
Nekem 845-ösöm van már egy jó éve. Csak annyi a problémám vele, hogy a képernyője egy kicsit rossz, és a processzorát is fel kellene húzni, mert egy kicsit lassú, de én viszont nem merek/akarok hozzá nyúlni.
De ettől függetlenül jó kis telefon, és androidos, én szeretem.
Sok játék és alkalmazás simán fut rajta, de mondjuk az Angry Birds-höz már a proci lassúcska.
De mondom, fel lehet húzni, csak én nem akarok belepiszkálni.
hát nekem volt vodafone telefonom igaz az egy 547i volt
fél év után elkezdett recsegni a hangszórója és mikor telefonáltam nem értettem hogy mit mond akivel beszélek
ja és a zene is recsegett
nem volt benne memóriakártyám így nem is voltak rajta zenék szóval nem is halgattam
a hugomnak is volt egy 547i és annak meg a képernyőjébe volt egy fehér csík vizszintesen
Hát igen, ekkor van az, hogy mindenkinek más a véleménye, mondom, én szeretem a 845-ösöm, de a képernyőt azt úgy lecserélném ahogy van, nem azt mondom, hogy használhatatlan, csak az a baj, hogy ez rezisztív képernyő, ami annyit tesz, hogy nem érintős, hanem benyomós.
Egy példa: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!