Segítenél telefont választani?
Figyelt kérdés
40-45 000 Ft körüli érintőképernyős telefont szeretnék főkébb netezni. Alap dolog, hogy legyen rajta WIFI.
Néztem a Nokia C50-03-at, de azt olvastam, hogy drága ahhoz képest amit tud.
Azt olvastam a Nokiákról, hogy nem a legjobbak az érintősben. Sony Ericcson? SASUNGOT NEM AKAROK!!
Nos?
KÖszi előre is!
2011. nov. 30. 13:15
1/11 anonim válasza:
Új xperia mini vagy a se live with walkman.
2/11 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Sony Ericsson Xperia Mini vagy Live.
4/11 anonim válasza:
inkább live..ronda a mini
és mindenképp android!
5/11 A kérdező kommentje:
Live nem tetszik.
De ezek közül?
Sony Ericsson Xperia mini pro (45.000)
Sony Ericsson Xperia mini
Sony Ericsson Xperia X8 (35.000)
2011. nov. 30. 21:28
6/11 anonim válasza:
Ezekből csakis az xperia mini, a többitől fényévekkel jobb...
7/11 anonim válasza:
A mini pro-t is meggondolhatod, ha kell a fizikai qwerty, de nehogy összetéveszd az új miniket a régi x10 minikkel...
8/11 anonim válasza:
Nekem x8-am van, nagyon szeretem, a kijelzője szép, hangszóró nagyon jó, van rajt wifi, bár nekem van mobilnetem, nem akad egy játék sem (vagyis egy, de az is több száz pálya legyűrése után), egész nap nyomkodom, így 1-2 naponta töltöm. Egyetlen hátránya a 3.2-es kamera, ami kicsit gyengusra sikerült.
9/11 anonim válasza:
Ma már azért az x8 nem a legjobb választás amikor az új xperia mini 40000-ért kapható, fényévekkel jobb hardverrel.
Pont annyiért, mint tavaly ilyenkor az x8...
10/11 A kérdező kommentje:
Xperia mini a válaszásom.
2011. dec. 1. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!