Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Segítenél telefont választani?...

Segítenél telefont választani? Cserébe zöld kezet kapsz.

Figyelt kérdés

Ezek közül lehet dönteni:

- LG cookie

- LG pop

- LG Town

- Samsung genio touch

- Samsung c3300 Libre

Ami számít a telefonáláson és az sms-ezésen kívül, az a zenehallgatás (sony ericcson walkman után ez alap nálam)

2010. szept. 25. 23:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Lg POP vagy vmilyen más Samsung. A corby-m sokkal szebben szól mint a SE W910i-m
2010. szept. 26. 00:00
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Inkább LG Town vagy Popot válaszd. A többinek elég gyenge kamerája van és tudásilag sem túl jó, plusz zenehallgatáshoz sem túl jó. Bár így látatlanba nehéz dönteni, az elolvasott tesztek alapján ezek a jobbak.
2010. szept. 26. 00:09
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Ezek közül szerintem a pop-ot válsztanám.. De én akkor már inkább egy kp502-ben is el gondolkodnék..
2010. szept. 26. 00:38
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Ne vedd meg egyiket se.A Walkman után nagy visszalépés lesz.Inkább spórolj és vegyél egy Nokia 5530/5800 Xpress Musicot.
2010. szept. 26. 08:43
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
Jól mondja az előttem szóló: inkább spórolj és vegyél Nokiát.
2010. szept. 26. 08:47
 6/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! :)

megnéztem a nokiát és az nekem nem tetszik :S

meg eleve nem akarok sokat kiadni telefonért, főleg, h még fényképezőt is akarok venni és az fontosabb :)

most amúgy az lg pop felé hajlok, de nagyon sajnálom lecserélni a mostanit :S se w300i, tudom, régi teló, de tudok készíteni rá saját témát, egy rakás játék van hozzá és ugye a zenehallgatás... ami volt hozzá füllhallgató valami csodálatos, zajkiszűrős :D

szerintetek jól fogok járni az lg pop-pal?

2010. szept. 26. 11:37
 7/12 anonim ***** válasza:

Először tisztázzuk a telók neveit!

Az LG cookie alatt melyik telefont érted?:

ez: [link]

ez: [link]

vagy ez: [link]

LG PoP:

Jó, ebből csak egy van: LG GD510 PoP

LG Town alatt melyiket érted?:

ezt: [link]

vagy ezt: [link]

[egyébként erről a 2 telóról nem láttam még semmilyen magyar infót sem, szal nem tom, hol fogsz te ilyet kapni...]

A Samsung Genio Touch alatt a Samsung s3650 CORBY-t érted?

[link]

A Samsung c3300 Libre alatt a Samsung Champ-et érted?:

[link]

Ha ezekre igennel válaszolsz, akkor eléggé el vagy tájolódva a neveket illetően...

2010. szept. 26. 13:11
 8/12 A kérdező kommentje:
a cookie-nál és a town-nál az első. Amúgy Angliában vagyok és itt így hívják ezeket, nem tudtam, hogy máshol más a neve és több fajta van.
2010. szept. 26. 14:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Akkor bocs...:)
2010. szept. 26. 15:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Amúgy ezek közül szerintem LG PoP =)
2010. szept. 26. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!