Téged is elkapott a táblagép vásárlási láz? (Több alul)
Engem a nyár végén igen. Olyan szinten, hogy tesztekre hagyatkozva a 15,6-os laptopom helyett Samsung Galaxy Tab-et vettem, gondolván hogy kiváltja a laptopot. Utána jött a rengeteg csalódás (amit itt nem írok le mert borzalmasan hosszú lenne). A következtetést azonban levontam. A Tab-ok úgy ahogy vannak egy felnagyított okostelefonok, ráadásúl ugyanaz a szoftver (esetemben Android 2.2 ami 2.3-ra frissíthető volt) meg iPad esetén is és ugyanaz a processzor, ugyanannyi RAM stb. (amik közül az Only WiFi-vel még telefonálni sem lehet). Akiknek nincs még táblagépük, azok hozzám hasonlóan azt gondlják, hogy egy Galaxy Tab vagy egy iPad egyenlő egy teljes értékű számítógéppel (notebookal)? Mert ha igen, akkor olyasféle csalódás fogja érni őket, mint amilyen engem ért (sajnos).
Te mit gondolsz?
Én majd egyetemre szándékozok venni (windowsosat).
Egyébként kíváncsi lennék, hogy mi volt az, amit vártál, de nem kaptal meg?
Hát most épp a flash kinyírása megy, egy év múlva szerintem már csak elvétve fogsz találni a neten.. Egyébként ennek a megjelenítése a konkrét modelltől függ, a lassúság nem úgy általában a tabletek hibája.
Az alkalmazások egy érdekes kérdés. Igazad van, a tablet nem pc, szóval a teljes értékű alkalmazások ritkábbak rá. De azért vannak használhatóak.
Igazából a tablet egy olyan eszköz, ami könnyebben hordozható egy laptopnál (kisebb), kényelmesebben kezelhető egy telefonnál (nagyobb) és az alap feladatokat tökéletesen el lehet végezni rajtuk (internetezés - flash nélkül, multimédia-fájlok nézegetése-szerkesztése, szövegszerkesztés, stb.) Egyébként vannak tabletes appok is, amik többet tudnak a telefonosoknál (bár ez talán inkabb az ipad-re jellemző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!