Táblagép típusok, milyenek vannak?
szeretnék karácsonyra kérni egy tabletet internettel.
Milyen tabletek vannak 80.000 alatt körül,szeretném ha jó lenne nem kínai márkájú.
A Korlátlan e-mail és böngészés szolgáltatáson felül
az egyéb forgalomtípusokra használható, havidíjba foglalt belföldi adatforgalmi keret 2GB
ez mit jelent?
korlátlanul böngészhetek pl (youtube,facebook,)+ email
a 2gb az pedig,hogy ha valami zenét le akarok tölteni,vagy mi?
80 alatt Kindle Fire, ez mire Magyarországra ér kb 50k-ba fog kerülni.
Ez jóval 80 alatt van, de ennél már csak vagy rosszabb van, vagy jobb, de az meg bőven 80 felett.
A Kindle Fire nem tablet.
E-bookolvasó, amivel tudsz netezni is.Nem mindegy!
A Samsung Galaxy Tab (P1010,P1000) most úgy 100k körül mozog árban, én a 1010-est használom,igaz nincs gprs benne,de elég ha itthon fellövöm a wifire és minden pompás!
Bevált a kis masina.:)
értem köszönöm.
az a baj,hogy néztem samsung galaxy tab 10.1st 94.000 ft plusz 2 éves internet előfizetés 24.6000 Ft=144.000 ft 235.000 Ft,amit szüleim biztos nem állnak,olyan 135.000-t bele kell pótolnom,de ugye minden hónapba kell csak a 6000 ftos havidíjat fizetni,de akkor is,az sok :),de mondjuk olyan 2 év múlva megszeretnék venni egy motort és ha most megveszem ezt a tabletet,akkor szinte megint nullán vagyok és nullárol 2 év alatt megint csak 250.000 Ft fog összejönni.
szerintetek vegyek tabletet? vagy gyűjtsek motorra?
Kindle Fire pedig tablet, a sima Kindle, Kindle Touch, Kindle Keyboard és ezek 3G-s változatai az ebook olvasók.
Vagy azt érdemes venni olcsón, vagy valami drágát, mert ilyen áron a többi tablet elég ratyi minőségű, a többi meg ugye drága.
Amúgy szerintem felesleges a tablet, nem rossz dolog, de ha ez miatt nincs pénz másra inkább ne vedd meg.
60-70-ért telefonok:
- Motorola Defy
- Samsung Galaxy Ace (ez a 2 a legajánlottabb ebben a kategóriában)
- HTC Wildfire S (bár ez lehet kicsit olcsóbb kategória)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!