Miért hagyják rajta sokan a telefonjukon a védőfóliát?
Lehet, hogy nem akarták megkarcolni a kijelzőt.
Én is a Nokiámon hagytam 1 évig a fóliát.
Vacakul nézett ki, de nem Gorilla Glass volt, s hajlamos volt a karcolások összeszedésére.
Én a telómat körbefolpackoztam párszor, az gáz?
Na jó, csak vicceltem! :D
A telefonomon nincs rajta, a km-órámon igen. A telefon iszonyatosan néz ki, pedig csak 1-2 kis karc van rajta. A km-óra pedig szép, a fólia csak nagyon közelről észrevehető, és a fólián lévő karcok kevésbé láthatóak, mint pl a telefonom kijelzőjén. Ha sok karc lesz rajta, akkor majd leszedem és vadonatújnak fog látszani...
És nem szedi fel az oldala a koszt, mert még mikor kicsomagoltam újonnan, akkor jól rányomkodtam, és a lelógó részt levágtam... (A telefonnál anno nem vágtam le és nekem is aláment a kosz, azért szedtem le én is. Többé nem követem el ezt a buta hibát...)
Amúgy... Azok akik gyakran csereberélik a telefonjukat és a régit eladják, azok még jobban teszik, ha hagyják a matricát, mert az új vevőnek karc nélkül adhatják el... ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!