Az Orange Monte Carlo jó mobil?
igen ez a zte skate és tényleg nem rossz mobil,csak az miatt aggódom,hogy nem e lassú mivel nincs benne
1ghz-es processor.
"Viszont ha élvezni is akarod az okostelefon adta előnyöket (Játékok, internet böngészés), akkor a Skate a te barátod, mert a kijelzője brutál nagy."
Ebbe azért az is beletartozik, hogy egy armv6-os processzor van hozzá ami miatt sok játék nem fog rajta normálisan futni. Ha már internet, akkor a flash player-ről is lemondhatsz, mert nem lesz rá normális. Ami van azzal nem lehet pl. az indavideón normálisan videót nézni, de akinek elég a képregény...
Szvsz ezt a mobil-t alaposan elcseszte a zte, elég lett volna egy 3.7 környéki kijelző és egy armv7-es proci és ez lenne ma a legjobb vétel. Az armv6 miatt nem lesz rá pl. 4.0-ás android se...
Ez már nem az az időszak amikor a zte blade olyan telókkal volt hasonló árkategóriában, mint pl. az X8...
Így inkább egy SE Live with walkman, 42k-ért sokkal jobban megéri hosszabb távra, de még egy Motorola Defy is...
Ja és volt szerencsém kipróbálni, ha már szóba hoztad azt, hogy élvezni az okostelefonok előnyeit...
Brutálisan képes belassulni, ha már 10-20 appnál többet felraksz rá. Persze itt nem párszáz kilobyte-os appokról van szó. Egy skype alaposan megizzasztja pl.
Hurikan23!
Oké, igazad van, a procija lehetne jobb is. Viszont az említettek közül még mindig ezt választanám, a többi nagyon picike.... Én a Live Walkman-t próbáltam. Tényleg hasít mint az állat. A kis felbontású kijelző meg az erős proci viszi, viszont a kijelzője nekem határeset. Az SE mini viszont szerintem egyenesen használhatatlan, mint okosteló.
A Defy egyébként még jó ötlet, mondjuk az picit drágább.
"Az SE mini viszont szerintem egyenesen használhatatlan, mint okosteló."
Még jó, hogy csak szerinted... A mobilarena fórumain senkitől nem láttam ilyen hozzászólást, de a többi magyar fórumon se. Ahogy nézem, csak itt, a gyakorin lovagol mindenki a mini kijelzőméretén.
az xperia mini pro-n is gondolkozok,de engem is az zavar,hogy kissebb a kijelzo mint a tobbi okostelefoné.
Visznt a mini-nek ez az egyetlen rossz tulajdonsága úgyhogy valószínuleg ezt veszem.
És a Samsung galaxi Ace-rol mi a véleményetek?Jobb mint a mini meg a zte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!