Nokia Lumia 800. Vélemények?
Szerintem nyugodtan választhatod a Nokia Lumia 800-ast. Nekem is az van, mag vagyok vele elégedve.
Én a Mango 7.5-ös rendszerrel teljesen meg vagyok elégedve. Az 1,4GHZ-s processzor nagyon jól kiszolgálja a készüléket.
Jól használhatók a gyári Nokia alkalmazások, gyorsan, akadás mentesen futnak a telefonon a programok, játékok és persze a rendszer.
Játékokat tudunk használni még az X-Box live menüpont alatt. Ez minden wp-rendszerű telefonon megtalálhatók.
A WP7-esnek is testre szabható a menüje, a főképernyője. Letisztult, egyszerű. Nincs benne annyi almenü, mint mondjuk az androidos op rendszereken, ebből kifolyólag windows rendszer nem okoz problémákat az androdot használó személyeknek sem a használhatóság terén.
Meg persze tapasztalataim alapján, minden androidos alkalmazásnak van, WP megfelelője. Erre a készülékre is le tudol tölteni alkalmazásokat ugyanúgy, mint mondjuk az androidra vagy az os.x-re. Az alkalmazás boltjába, olyan címmel regisztrálunk, amilyennel akarunk. Az androidnál viszont kapunk egy g-mailes címet. 8 megapixeles kamera van rajta, amivel képes HD videókat is rögzíteni. Nagyon jó minőségben. Tapasztalatom szerint, semmivel sem rosszabb, mint más okos telefonok. Az elején voltak gondjaim az akkuval. Érkeztek rá frissítések. Azóta sűrű telefonálással, zene hallgatással, tapicskolással kibír nekem 3-4 napot.
Nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!