Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 800. Vélemények?

Nokia Lumia 800. Vélemények?

Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 10:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%
Ha a feléért adnák, megérné. Így csak egy jócskán túlárazott középkategóriás telefon.
2011. nov. 29. 10:18
 2/12 Nyúlós lónyál ***** válasza:
47%
Szerintem az N9 a MeeGo-val jobban hangzik. Ugyanaz a teló egy normálisabb rendszerrel. Igaz, nem lesz több, de támogatva van egészen 2016-ig.
2011. nov. 29. 14:23
 3/12 anonim ***** válasza:
70%

110 %-ban megéri az árát! Hogy miért?

1. Mert a Nokia tud telefont gyártani (a legjobbat)

2. Mert a Microsoft tud op.rendszert gyártani (a legjobbat)

2011. nov. 29. 15:38
 4/12 blex ***** válasza:
100%

Másodiknak: támogatottságban szerintem nincs értelme versenyeztetni a két rendszert. Főleg, hogy a wp7 jobban elterjedt.

Egyébként tényleg egy kicsit drága, de fog az még lejjebb menni.. :P

2011. nov. 29. 18:25
 5/12 anonim ***** válasza:
25%

hiába tud microsoft op rendszert csinálni,ha a kutya se használja.

nokia= nem android= sz*r.

2011. dec. 1. 23:56
 6/12 anonim válasza:
A Nokia egy kibebasz*tt jó telefon lenne androiddal sztem de így nemigazán a WP7-el...Inkább vmi mást válassz.Mondjuk egy SE Arc-ot.
2011. dec. 9. 08:49
 7/12 anonim ***** válasza:

"nem android= sz*r"

Jól van. Én mondjuk szívesebben kapnék iPhone 4s-t mint akármilyen más droidot, mert

hardver erősebb mint bármelyik droidban

kijelző még mindig lemossa az összes droidot (majd az új nem PentileMatrix HD kijelzők vehetik csak fel vele a versenyt)

jailbreakkel a legjobb játékgép + testreszabás ugyanaz, mint droidon

legjobb minőségű hang (SGS/SGS2 voodoo kontrollal hozza a szintjét mondjuk)

videóban, fényképezésben SGS2 vagy kicsit magasabb szint

iOS felülete szebb, mint az android

most hirtelen ennyi

HD7-et, Optimus 7-et, Omnia 7 16gigásat (ha találsz), htc Titant, SGS2-t, iPhone 4-et, htc Sensationt is vehetsz.

Nekem Omniám van, 16gigás, 60k-ért újonnan

fejlettebb AMOLED (bár ez nem sokat számít) ugyanolyan felbontás, nagyobb méret

processzor kicsit gyengébb, de ez alig számít (nem android, nem kell 2 mag hogy smooth legyen minden)

kamera ~ugyanolyan, L800 talán kicsit jobb videóban, Omnia meg fényképekben

Szvsz. Omnia szebb

viszont Nokia saját cuccai benne vannak az L800-ban, ez sokat számíthat.

2011. dec. 9. 12:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Kedves uccsó ajánlom figyelmedbe a HTC Senastion XE-t. Messze jobb hardveresen, mint az általad egekig magasztalt státuszszimbólum. Nagyobb proci, szebb képernyő, kitűnő hangzás. A szépség relatív, de a Sense szanaszét veri a szifont kinézetben is. Hát most így hirtelen ennyi.
2011. dec. 9. 15:20
 9/12 anonim ***** válasza:

Hardveresen még mindig a SGS2 a legjobb az iPhone 4s után (NAGYON erős az iPhone 4s procija és grafikus gyorsítója), htc egyre szarabb készülékeket csinál, összekaphatná magát. A beats audiós parasztvakításról ne is beszélj, egy i4(s) vagy SGS voodoo controllal jobb minőségben játszik le zenét (ezekben nagyon jó hangchip van (asszem ugyanaz egyébként), ehhez képest htc a túlárazott, elvileg zenére kihegyezett telefonjában ugyanaz van, mint a sima Sensationben), kapsz egy 5k-s füles hangzását hozó 30k-s túlárazott szart (na AZ a státusszimbólum/divatmárka, mert nagy árért keveset tud).

Nekem nem tetszik a sense, csicsás. A legszebb a sima ICS és a SE UI-ja szvsz.

Kijelző megint csak az iPhone-ban jobb minőségű, mérete pedig emberfüggő, kinek mi tetszik. Nekem most Omnia 7-em van, és jó lenne még nagyobb, de a legtöbb embernek szerintem 3,7 az ideális.

2011. dec. 15. 18:48
 10/12 anonim ***** válasza:

Ja és htc nagyon nem szimpatikus, kijelenti, hogy több műanyagot fog használni, szar kamerákat és kijelzőket pakol a készülékeibe, beats audio kamu, hardverben sem frissít, supportja sem túl jó. És mindezt a legdrágábban adja el az Androidos piacon, mert azt hiszi, hogy attól lesz prémium, ha magasak az árai. Remélem kap pár pofont, és helyreáll a cég.

A droid pedig (a kicsit WP7 másolat) ICS-csel király szerintem, Galaxy Nexus nagyon bejön (kár, hogy a hardvert Samsung legyengítette SGS2-höz képest, és PentileMatrix kijelzőt tett bele, de gondolom azt akarják, hogy a SGS3 nagy bumm legyen). Erre kár rápakolni a hányadék TouchWizt vagy giccs Sense-t, mert tényleg jól néz ki, engem csak a szétálló nem egységes ikonok zavarnak.

2011. dec. 15. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!