Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok, mert nem nagyon vagyok otthon a mobiltelefontémában, de szeretnék váltani a jelenlegi Samsung D900i-ről. Teljesen jó ez a telefon is de a suli miatt kell egy androidos. Körülbelül 45ezer forintom lenne rá, ilyen árkategóriába kelle valami nagy kijelzős, gyors androidos telefon.(wifi legyen rajta). Samsung galaxy mini nekem kilőve mert szerintem nem a legjobb telefon. Gondolkoztam még a samsung Galaxy Ace-n de az pedig úgy olvastam hogy gyenge ahhoz a kijelzőhöz amibe belegyömöszölték. Egyszóval lassú. Szóval ti mit ajánlanátok?
2011. nov. 28. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Az Ace se sokkal jobb, mint a Mini.

Ha mindenképp nagy kell, akkor ZTE Skate, de inkább SE Live, az megéri.

2011. nov. 28. 22:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát, igen, a Skate és a Live lenne, de ha olcsó, s jó is kell, akkor ott a OneTouch, bár az gyengébb, de olcsóbb.
2011. nov. 28. 22:23
 3/6 Nyúlós lónyál ***** válasza:

Esteleg Xperia X8 vagy Galaxy Gio 45 ezerig.

Kicsit feljebb ott az Xperia Mini. Az Ace árkategóriájában vannak sokkal jobb kütyük, pl. a Wildfire S, de méginkább a Motorola DEFY.

2011. nov. 28. 22:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért azért ARMv6-os telefont venni kicsit túlzás (a Skate is ezért feltételes), így mindegyik kiesik. Viszont a Defy jó tipp! Ha még lehet kapni valahol olcsón.
2011. nov. 28. 22:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Amúgy az Ace jó teló, használtam, nincs vele gáz, de újonnan, kártyafüggetlenül több mint 45. (ha szolgáltatónál veszed akkor más a helyzet)

...hát, nézz itt körül, vannak leírások, videók, árak, segíthet a döntésben:

[link]

2011. nov. 29. 11:42
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. nov. 29. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!