Milyen androidos telefont vegyek?
amit ne:
SE X8, X10, X10 mini pro.
Azért mert a t-mobilnál 40000...
Ami 60000 az a mini pro...
Armv6-os telót már ne vegyél, főleg ennyiért és amúgyis elavultnak számít. Android 4.0 se lesz rá.
Armv7 jobb választás, xperia mini, se live.
Ja, ha ráiszol lehet nem veszed észre, hogy laggol, bugos, gyenge a kamerája, rossz videót vesz fel, néha csak úgy újraindul, vagy nincs térereje, stb. Mondom ezt úgy, hogy 2 Blade-m volt (az elsőt cserélni kellett, mert 2 hónap alatt tönkrement). Most már nem számít jó vételnek, mert pl. a régen 120k-s Defy ma 50k, a Blade viszont 40-ről alig esett. Legjobban talán Sony Ericcson Xperia Mini-vel jársz. (Legrosszabbul az Ace-szel). (Szerintem Wave 2-t éri meg legjobban, csak ugye az nem androidos, de multimédiában nagyon jó, játékok vannak rá, csak nem annyi, mint droidra. De sztem egy Angry Birds-öt meg Doodle Jump-ot megéri beáldozni érte, annyira jó teló :))
Nekem most egy HD7-em van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!