Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Micro SD kartya nelkul elerhet...

Enigmapont kérdése:

Micro SD kartya nelkul elerheto vagyok telefonon? Ill. en tudok ugy hivni?

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 18:27
 1/4 anonim válasza:
Tudsz hívni,A micro sd kártyával csak a memóriát bővited a telefonáláshoz semmi köze
2011. nov. 28. 18:36
 2/4 anonim válasza:

előző vagyok..

Elérhető vagy és tudsz is hívni..így válaszoltam mind két kérdésedre:)

2011. nov. 28. 18:37
 3/4 A kérdező kommentje:

Koszi. Azert ha valamit akarok a telefonnal, akor csak be kell szereznem egyet. Mert meg fenykepezni se enged.

Mas: nem tudod veletlenul, hogy a "Micro SD Adapter" az nekem jo-e a telefonba, vagy h az mire valo, vagy az egyszeruen csak a micro sd megnevezese? Mert 99%-ban ilyet arulnak, viszont jo olcson.

Koszi megegyszer!

2011. nov. 28. 18:43
 4/4 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Nem mindegy milyen kártyát veszel. Ajánlott ismert gyártótól vanni, nem holmi hulladékot, és meg kell nézni a kártya Class számát. Ha lassú az adatátvitel akkor pl. videózás közben gondok akadhatnak.
2011. nov. 28. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!