Mi a különbség az Iphone 3 és az Iphone 3GS között?
Látom a leírásokat, de nekem kínai, nem is értem... Van valami olyan különbség, ami tényleg fontos? Pl, az nem érdekel, hogy milyen verzió van rajta, meg ilyenek, de pl a kamera pixele igen.
Páromnak akarok venni, de nem tudom, ér a közel 20ezer ft-os különbség annyit...Sajnos ez a vágya, most egy Nokia E52 telója van, szereti, de a csordaszellem jegyében (mindenkinek Iphoneja van a környezetében) biztos örülne neki.
Az övé meg legalább az enyém lehetne. :)
És tudtok rá árat mondani? Mondjuk használtan mennyit adjak érte? Mindkét fajta érdekel ár szempontjából! A vaterán hatalmas a szórás... :(
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségeteket!!!
Én nem örülnék egyiknek sem, totál elavult mindkettő (3G főleg), ráadásul még most is pokoli drága.
Szerintem keress más ajándékot.
"kamerában nincs különbség" - LoL! Leszámítva azt, hogy 2-ről 3.2 Megapixelre nőtt és lehet vele videót felvenni am tényleg semmi változás nem történt. iPhone 3 nem létezik, te az iPhone 3G-ről beszélsz , 5 féle iPhone létezik:
iPhone (Ismertebb nevén iPhone 2G bár az Apple sosem nevezte így)
iPhone 3G
iPhone 3Gs
iPhone 4
iPhone 4S
Az iPhone 3Gs és attól felfele kapják az iPhone-ok a frissítést tehát a 3Gs-től lefele már nem érdemes vásárolni.
Bocs kiegészíteném magamat:
iPhone - Ismertebb nevén iPhone 2G bár az Apple sosem nevezte így)
iPhone 3G - mivel már tudja a 3G mobilnetet
iPhone 3Gs - Jobb hardver, iránytű, jobb kamera (S mint speed: sebesség)
iPhone 4 - jobb kamera,jobb hardver (4 mint negyedig generációs iPhone)
iPhone 4S - jobb kamera,jobb hardver, kijavított antenna, Siri (Ismét S mint sebesség)
Az eredeti iPhone-tól felfele minden iPhone 3G mobilnetet használ.
Hú, köszönöm!
Tényleg nem értek hozzá, őszintén szólva, nem is érdekelt ennyire. Nézegettem használtan, és kategóriákba volt sorolva, ahogy írta, 3 é3GS-ként az Iphone-ok közt. Innen vettem én is a típusukat. (mobilguru, vatera stb.)
Köszönöm a válaszokat azért, így is hasznosak voltak!
Szóval 3GS lesz, mindenképpen!
Árat azért még kérhetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!