A ZTE skate mennyire megbízható telefon?
tessék be is linkeltem az egyetlen telefonnal kapcsolatos kérdésem hogy lásd nem csak egy zte fan vagyok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-
eszkozok__mobiltelefonok__2377249-zte-skate-or-htc-wildfire-s-or-samsung-galaxy-ace-or-motorola-defy
" ja és
98% os vagyok bocs :)"
Ez a 98% hol látszik?
"haha az meg másik vicc hogy én vagyok e a topcban a 74%os illető mert egy szavas válaszokat egyébként sem adok!"
Abban a topic-ban a 74%-os ember se csak egy szavas válaszokat adott, maximum csak a legelsőt.
De szvsz te nem nagyon válaszolgattál még ezen az oldalon, mert akkor lenne valamilyen arányod, ami a válasz jobb oldalán látszik alul...
Szvsz vagy most regelted ezt a felhasználót vagy pedig volt neked egy másik is, és eddig nem nagyon használtad.
munkatársamnak volt blade je,semmi baja belőtték neki egy mobilos boltban szépen működik vagy egy éve.a Skate egy olyan telefon ami kicsit lassabb kicsit gagyibb mint a márkás 2magos csodagépek,de teszi a dolgát.ár-érték arányban szerintem 4/5.
ha nincs 130ezred iPhone ra,HTC sensationra(125),samsung galaxy2re(130) de még egy lg optimusra sem(90) akkor 35500 ért 1800osft előfizetéssel simán viheted(1 év hűséggel).
speciel énsem azok közé tartozom akik a telójukkal vagánykodnak a suliban,lévén h 30 leszek 1 hónap múlva.de van egy 4 éves 320as bmw-m,nekem ez az ami jólesik,nem pedig h milyen gyorsan görög le egy oldal a telcsimen(amit nem használok mert laptop is van meg asztali gép is otthon).telefonálásra a skate is tökéletes.aksiját pedig igencsak dicsérik akárhol nézel róla leirást.
szóval részemről ajánlom a kínai parasztmercit,a ZTE-t.
"telefonálásra a skate is tökéletes"
Ahhoz viszont minek egy ekkora kijelző? És az se biztos, hogy a kérdező csak telefonálásra akarja használni.
A skate egyetlen pozitívuma csak a nagy kijelző, de a 800mhz-es ráadásul csak armv6-os proci elég harmatgyenge ekkora kijelzőhöz.
Aki esetleg alkalmazások futtatására, esetleg játékokra is használná nem fog odáig lenni érte.
"speciel énsem azok közé tartozom akik a telójukkal vagánykodnak a suliban"
38 évesen már én se, de tudom milyen volt a blade sok esetben, mert a szomszédomnak volt. Gyári rommal pl. az iGO egy katasztrófa volt, de főzöttel se éppen a legjobb...
"Skate egy olyan telefon ami kicsit lassabb kicsit gagyibb mint a márkás 2magos csodagépek,de teszi a dolgát.ár-érték arányban szerintem 4/5."
Ehhez azért nem kell 2magos csodagép, 45-50k-ért kapni motorola defy-t, az armv7-es procival oda-vissza alázza a skate-et, hiába 800mhz-es annak is a procija alapból.
Ez a teló tényleg csak azoknak jó akik nagy kijelzőt akarnak, de ezzel lemondhatnak sok mindenről. A flash player-től kezdve a komolyabb appok vagy játékok akadásmentes használatáig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!