Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A ZTE skate mennyire megbízhat...

A ZTE skate mennyire megbízható telefon?

Figyelt kérdés
Esetleg ebben az árkategóriában van jobb telefon?
2011. nov. 24. 15:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ja és mégvalami: ezek szerint jogosan nézhetlek hülyének :)
2011. dec. 3. 14:35
 12/17 anonim ***** válasza:

tessék be is linkeltem az egyetlen telefonnal kapcsolatos kérdésem hogy lásd nem csak egy zte fan vagyok:

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-

eszkozok__mobiltelefonok__2377249-zte-skate-or-htc-wildfire-s-or-samsung-galaxy-ace-or-motorola-defy

2011. dec. 3. 14:46
 13/17 anonim ***** válasza:

" ja és

98% os vagyok bocs :)"

Ez a 98% hol látszik?

2011. dec. 4. 01:52
 14/17 anonim ***** válasza:

"haha az meg másik vicc hogy én vagyok e a topcban a 74%os illető mert egy szavas válaszokat egyébként sem adok!"

Abban a topic-ban a 74%-os ember se csak egy szavas válaszokat adott, maximum csak a legelsőt.

De szvsz te nem nagyon válaszolgattál még ezen az oldalon, mert akkor lenne valamilyen arányod, ami a válasz jobb oldalán látszik alul...

Szvsz vagy most regelted ezt a felhasználót vagy pedig volt neked egy másik is, és eddig nem nagyon használtad.

2011. dec. 4. 02:00
 15/17 anonim ***** válasza:
teljesen mindegy egyébként le sem kelet vna sznom mit gondolsz!
2011. dec. 4. 15:31
 16/17 TOMAtm ***** válasza:

munkatársamnak volt blade je,semmi baja belőtték neki egy mobilos boltban szépen működik vagy egy éve.a Skate egy olyan telefon ami kicsit lassabb kicsit gagyibb mint a márkás 2magos csodagépek,de teszi a dolgát.ár-érték arányban szerintem 4/5.

ha nincs 130ezred iPhone ra,HTC sensationra(125),samsung galaxy2re(130) de még egy lg optimusra sem(90) akkor 35500 ért 1800osft előfizetéssel simán viheted(1 év hűséggel).

speciel énsem azok közé tartozom akik a telójukkal vagánykodnak a suliban,lévén h 30 leszek 1 hónap múlva.de van egy 4 éves 320as bmw-m,nekem ez az ami jólesik,nem pedig h milyen gyorsan görög le egy oldal a telcsimen(amit nem használok mert laptop is van meg asztali gép is otthon).telefonálásra a skate is tökéletes.aksiját pedig igencsak dicsérik akárhol nézel róla leirást.

szóval részemről ajánlom a kínai parasztmercit,a ZTE-t.

2011. dec. 5. 18:00
 17/17 anonim ***** válasza:

"telefonálásra a skate is tökéletes"

Ahhoz viszont minek egy ekkora kijelző? És az se biztos, hogy a kérdező csak telefonálásra akarja használni.

A skate egyetlen pozitívuma csak a nagy kijelző, de a 800mhz-es ráadásul csak armv6-os proci elég harmatgyenge ekkora kijelzőhöz.

Aki esetleg alkalmazások futtatására, esetleg játékokra is használná nem fog odáig lenni érte.

"speciel énsem azok közé tartozom akik a telójukkal vagánykodnak a suliban"

38 évesen már én se, de tudom milyen volt a blade sok esetben, mert a szomszédomnak volt. Gyári rommal pl. az iGO egy katasztrófa volt, de főzöttel se éppen a legjobb...

"Skate egy olyan telefon ami kicsit lassabb kicsit gagyibb mint a márkás 2magos csodagépek,de teszi a dolgát.ár-érték arányban szerintem 4/5."

Ehhez azért nem kell 2magos csodagép, 45-50k-ért kapni motorola defy-t, az armv7-es procival oda-vissza alázza a skate-et, hiába 800mhz-es annak is a procija alapból.

Ez a teló tényleg csak azoknak jó akik nagy kijelzőt akarnak, de ezzel lemondhatnak sok mindenről. A flash player-től kezdve a komolyabb appok vagy játékok akadásmentes használatáig...

2011. dec. 6. 02:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!