Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont ajánlanátok?

Melyik telefont ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Nem rövidtávra tervezem a használatát, így a jó minőség, tartósság nagyon fontos.Lehetőleg árban maximum 50.000-ben gondolkodok, de ha muszáj..jobban megérné, esetleg gyűjtök még hozzá. Amik szóba jöhetnek talán : LG Optimus Black, HTC Wildfire S, SE Xperia Ray, Motorola Defy, SE Xperia Live, Samsung Galaxy Ace.

T-mobilenál most elég jó árban lehet megvenni a telefonokat karácsonyi akcióként, így valószínűleg még az idén fektetnék be egy androidos telóra. 2 éves előfizetéssel veszem majd (normál, nem internetes.)

SE Xperia Minit semmiképpen nem akarok, egyáltalán nem tetszik..túl pici és a Defy-ért sem vagyok oda, de azok alapján amiket olvastam, egész jó, csak hát mégis Motorola :S és még bűn ronda iis szerintem.

18/lány

2011. nov. 21. 16:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A betekintési szög mennyivel relevánsabb, mint a belső memória? Te oldalról nézed a telefont?
2011. nov. 21. 17:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem akkor sem fontos a belső memória. Persze azért ne legyen ilyen 50mb de 300 bőven jó.
2011. nov. 21. 18:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Xperia Ray - nek sem valami túl nagy a kijelzője. Szóval elég kicsi a versenytársakhoz képest. Sony prémium minőségű telója ez, de a többi gyártó exkluzív darabjai jobbak a Sonynál egypár fontos tulajdonságban, Samsung ócska, olyat én nem vennék. HTC- t láttam eddig a legjobbnak, én olyat veszek hamarosan. Ezután meg LG esetleg, de szeretik lehúzni itt ott érdekes mód az LG-t, akinek meg ténylegesen van az sorra cáfolja a sok kamulehúzást, és a teszteken is jól teljesít. Nehéz döntés egyébként, mert Egyik sem fullos minden téren, valami defektje mindenek van, csak aza alapján lehet dönteni, hogym ilyen igények vannak. Legyen nagy szép kijelző, vagy legyen csúcsminőségű a burkolata, vagy legyen híper teljesítménye, mert ez a három kirétrium még egyik telefonnál sem volt igazán toppon egyszerre. Az meg hogy meddig tart kiszámíthatatlan, mert kb minden 10. -teló szériahibás, lappangó hiábi lehetnek, a minőségellenőrzésen a még éppen átcsószik kategoria, és csak a szerencsétn múlik, hogy mibe húzol bele vételkor.
2011. dec. 18. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!