Melyik telefont ajánlanátok? (lent)
Samsungot vagy esetleg Nokiát szeretnék. A Galaxy-k közül melyiket érdemes venni? A Galaxy mini jó?
Még soha nem volt érintőképernyős mobilom, teljesen kezdő vagyok. Nehéz ezeket kezelni?
netezni nem fogok vele, csak telefonálni, sms-t írni, fényképezni.
Segítsetek!
Az igazság az, hogy a Nokia mai napig a régi emlékekből él!Mostanában kezd magára találni, de nem az igazi!
a Samsungok ehhez képest elég megbízható és strapabíró készülékek!
A menürendszere az andriodos készülékeknek egész izzasztó fog lenni eleinte, de ha valaki elmagyarázza a lényegét, akkor gond nélkül beleszoksz!
Ha nem fontos okostelefon, akkor inkább nézegess egy Samsung S5230-at például!
Nem nagy durranás, de olcsó és elég jó készülék!Telefonra és sms-re bőven elég!
"a Samsungok ehhez képest elég megbízható és strapabíró készülékek!"
Olyannyira ezt tapasztaltam én is, hogy a Galaxy Tab-om egykukába való volt, utána meg vettem egy 15,6-os Samsung laptopot és másnap vihettem is vissza mert az is gyári hibás volt. Tettem mindezt úgy, hogy azelőtt is utáltam a Samsungot és mégis bizalmat szavaztam neki. Bár ne tettem volna...
Sajnálom, hogy így jártál!Nekem lassan 5 éve van, de nem betegeges!
Akkor Samsungot sem szabad venni!
Akkor mi marad????
Lehet nem tudtad, de a porszívót ki is kell takarítani ám alkalomadtán.
Ha csak ezekre használnád, én nem vennék érintőset.
Talán egy BlackBerryt.
Egyetértek.
Nekem is Nokiám van lassan 3 éve és egyszer sem kellett szervizbe vinni.
Tökéletesen működik és meg vagyok vele elégedve.
Lehet hogy csak az enyém ilyen de biztos hogy ha új telefont választanék csakis a Nokia jönne szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!