Nokia N8 vagy Xperia X10 Mini Pro / Arc/ X8 vagy Ray? Melyiket vennétek? Melyik a legjobb?
A Választásaim a Nokia N8 , Sony Ericsson Xperia X10 mini pro / Xperia Arc / Xperia X8 / Xperia Ray .
Sok oldalt néztem hogy ezek közül melyik lehet nekem jó . 15 éves vagyok , így koromhoz szeretnék választani , mivel nem szeretnék túlságosan komoly telefont sem , se túl gagyit. Láttam mindegyikről pozitív és negatív dolgokat.Ezért teszem fel most a kérdést. Kérem minél többen válaszoljanak,és segítsenek nekem. Van egy Samsung Galaxy 3-as om . Rengeteg baj van vele ezért szeretnénk most újat nézni. Nokiám még nem volt , a fényképezője nagyon tetszik,viszont maga a rendszere és a grafikája kevésbé .
Feljebb írtad hogy a mini pro gagyi,végén pedig ajánlod. :D
Közben még nézegettem az N8-at . Szerintem arra esik a választásom a kamerája miatt,és maga a tudása miatt.Már a Symbian Anna van rajt úgy láttam. Nagy valószínőséggel azt fogom választani .
Tisztázzuk: van az X10 mini és mini pro, ami ez:
és van az Xperia mini és pro, ami meg ez:
A különbségekre leszel szíves ráguglizni.
A symbian kielégít egy adott igényrendszert, az andorid meg egy másikat. Az N 8-nak van egy piszkosul jó kamerája, a SE-nak jó hardvere és stabil szoftvere. 5 évig vártam a Nokiától a csodát, hogy majd kiadnak egy számomra tökéletes telefont, ami végül a SE-tól érkezett meg. A Nokiára az utóbbi években jellemző a sok hűhó semmiért (könyörgöm, 600 MHz alá 12 MP-s kamera, aztán csodálkoznak, hogy hosszú az exponálás?), mellette meg mindenki más tör előre, a SE is. Ha az N8 árkategóriáját nézzük, akkor azt mondom, hogy Arc, de annak a kijelzője szinte már kényelmetlenül nagy.
És most látom, hogy 15 éves vagy, nem neked való sem az N8, sem az Arc, mert az első sarkon kitekerik a kezedből, a helyedben új Minit vennék, vagy Mini Pro-t (nem régi X10-est)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!