Iphone 4S jó lenne?
Figyelt kérdés
A 12 éves kisfiam nagyon vágyik rá karácsonyra :-) azt akarom kérdezni hogy jó telefon2011. nov. 20. 15:29
1/15 anonim válasza:
Jó telefon,de megfogják verni érte a suliban. Nem hinném hogy megtudja magát védeni 13-14 évesektől + az utca.
2/15 anonim válasza:
200-300 ezres telefont 12 évesnek?
15-16 éves korban is galaxy s2-ig note áráig szabad elmenni max de 12 évesnek iphonet?
max egy középkategóriásat!
és majd 14-15 éves korban nem karácsconyra hanem a pénzéből amit gyűjtött egy csúcskategóriásat
12 évesen azért szeretne iphone 4s-t,hogy felvágjon vele,hogy én már nagyfiú vagyok!
3/15 bp1985 válasza:
Kamu kérdés. értelmes, magára adó szülő nem itt kérdezősködik, meg nem smilekat irogat, illetve tisztába van vele, hogy mi micsoda, és utána tud olvasni. 15 évesen az sgs2 is sok.
4/15 anonim válasza:
12 éves gyereknek iPhone-t venni azigen, van pénz.
5/15 anonim válasza:
Szerintem te vagy a 12 éves gyerek és így akarsz felvágni.
6/15 Nyúlós lónyál válasza:
Az iPhone 4S a jelenlegi leggyorsabb, legjobb kamerával felszerelt, egyik legjobb készülék a piacon. Nem neki való...
7/15 anonim válasza:
Messze nem a 4S leggyorsabb smartphone jelenleg, miről beszélsz?
8/15 anonim válasza:
9/15 anonim válasza:
Az igen utolsó, még nagyobb baromságot írtál, mint #6.
10/15 anonim válasza:
na!
egy nokia fan
most a legjobb a galaxy s2 és a note!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!