S5570 Samsung Galaxy mini mobiltelefont hogyan kell beállítani?
Van egy fent említett telefonom, de lenne vele három kérdésem.
Be lehet úgy állítani az ébresztőt, hogy kikapcsolom a készüléket és az visszakapcsoljon ha ébreszteni kell?
Elég halk a hangszórója. Mit tudok tenni, hogy hangosabb legyen? Mikor hívnak vagy hívtam az oldalsó gombot a maximumra állítom.
Esetleg valahol máshol is be tudom ezt állítani?
Le szeretném cserélni az sms jelző hangot. Bluetooth-on keresztül kaptam egy jó jelző hangot csak nem tudom beállítani azt rá. Hol tehetem meg ezt? (bluetooh mappában található a hang)
1. Az androidos telefonok nem ébresztenek kikapcsolva. Ennek szerintem az lehet az oka, hogy az ébresztő is egy alkalmazás mint minden más a telefonban. Ahhoz hogy fusson, futnia kell az oprendszernek is. Ha ki van kapcsolva a telefon, akkor nem fut az oprendszer,r ha nem fut az oprendszer nem futnak az alkalmazások, így az ébresztő sem. Meg ha Task Killer-t használsz és kilövöd vele az ébresztőt akkor még bekapcsolva se fog ébreszteni.
2. A Beállításoknál már bizonyára megtaltad a Hangok menüt. Itt tudod feljebb venni a különböző hangerőket (rendszerhangerő, médiahanerő, csengőhangerő stb.)
3. Az sms hangot az értesítési hangoknál lehet állítani. Viszont akkor még az e-mail értesítésnél is ez fog megszólalni. Külön sms-re a hangot az üzenetknél lehet állítani (vagy abban az üzenetkezelő alkalmazásban amit használsz).
Alapesetben csak a gyári hangokat lehet beállítani, de van erre egy olyan lehetőség, hogy mindenféle mappákat létrehozol és oda bemásolod a hangot, így a rendszerhangokkal együtt fogja mutatni ezt is. Viszont van a kényelmesebb megoldás a Tone Picker. Akárhol ahol hangot lehet beállítani, fel fogja kínálni a Tone Picker-t mint lehetőséget. Ezt kiválasztod és akkor bármilyen hangot be fogsz tudni állítani a memóriakártyáról.Nem kell mappákat létrehozni meg másolgatni.
#3/3! Bakter erre nem is gondoltam még :)
# Mindenki!
Tud valaki T mobilos internet beállításokat rá? Ha már a beállításoknál tartunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!