Szerintetek a Samsung Galaxy Gio milyen telefon? Nektek tetszik?
Ha "olcsón" akarsz egy nem nagy tudású telefont, akkor ez megteszi.
Szerintem:
Előny:
-jó fotók
-autofókusz
-átlagos zene
-elfogadható sebesség
-normális hangminőség
Hátrány:
-egy napos akku
-nincs flash a böngészőben
-a fizikai híváskezelők hiánya (ez a legdurvább)
-gyenge videó (inkább szar videó)
őszinte leszek, nem vagyok tulajdonosa a telefonnak, de az utóbbi napokba teljesen átrágtam mindent amit irnak róla, tesztek, tapasztalatok, adatok stb.
arra jutottam hogy az árába az egyik legjobb telefon..
előnyeihez tartoznak: hardverre hajaz a telefon.. mondhatni gyors, kijelzője nem túl kicsi és a felbontás is megfelelő rajta (Gio: 320*480, Mini: 240*360, Galaxy 3: 240*400), ezen kivül még pár dolog van ami személy függő, kinek mi az előny..auto focus van a kamerában, szép képet csinál, böngészőt gyorsan hajtja a hardver és elvileg van benne egy grafikus gyorsitó is..
hátrány: nincs vaku, videó készitésbe elég gyenge(mint mondtam hardverre hajaz a telefon nem multimédiára), sok fémet nem találni a telefonon(ez minden telefonon igy van szerintem ebbe a kategóriába)
összességében: sok telefonnal vetettem össze, jelenleg én is egy ilyenre akarok beruházni
"Ha nem zavar a női méret, az Xperia Mini jobb választás."
Ezt hogy érted, hogy női méret?
Gondolom arra gondol, hogy durván pici.
3 inch, én ezért is nem vettem. Ellenben rengeteg nő ismerősöm használja, jó kis készülék, ha nem zavar a mérete.
16:31
Milyet vettél?Osztálytársamnak galaxy5-van és annak a mobilnak 2,8 inch a kijelzöjeEnnek3,2 inch.Láttam képeken :
galaxy 5: handies.phandroid.com/media/samsung-galaxy-5-1284648976-114.jpg
galaxy gio: cdn.pocket-lint.com/images/zmlh/samsung-galaxy-gio-hands-on-0.jpg?20110712-095004
bocsánat, ha nem müködne a link!
Látom nem müködik.
galaxy 5 szerintem nem annyira kicsi.
galaxy gio-t élöben még nem láttam, de az adatok alapján nagyobb a kijelzöje is.
"Ha nem zavar a női méret"
Hát engem nem zavart, mert a hardvere ingencsak férfiasra sikeredett...
De akkor már inkább SE Live with walkman-t vegyél, az méretre akkora, mint a gio, viszont a hardvere az xperia mini-hez hasonló. Telenornál 42000 ft...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!