Zte Skate tulajdonosok?
(Már ha van ilyen.)
Na az lenne a kérdésem, hogy nem-e túl lassú a teló? Olvastam egy csomó kritikát, hogy elég gyenge proci van benne, ami kevés az ekkora kijelzőhöz. Tényleg ennyire vészes a dolog? Beszaggat nagyon?
(Nem akarok egy high-end mobilt venni, de azért szeretném az androidot kihasználni.)
"Tényleg ennyire vészes a dolog? Beszaggat nagyon?"
Alapból is előfordul a menüben is akadás...
Ha az androidot szeretnéd kihasználni akkor inkább egy jobb telót válassz...
Motorola Defy, xperia mini, mini pro (nem az x10 minik, hanem az újak), SE Live with walkman.
Volt a munkám miatt többször a kezemben skate.
Nekem ne mondd, hogy nem akad. Már maga a 3.x verziós market is borzalom...
A flash-ról meg annyit, hogy nézz meg vele bármilyen beágyazott videót. Pont úgy megy, mint régen a blade-n. Képregény nézésre kiváló, ha egyáltalán betölti.
"Szerintem ne irkaljon olyan akinek nincs ilyen mert nincs tapasztalata :)"
Na, ez pont te vagy, de mindegy...
A linkedről:
"Hello... elméletileg Flash támogatása nincs a telónak, de az op rendszernek van... sokan megoldották a flas lejátszást, csak mivel a teló procia lassú, így ez élvezhetetlen.... ZTE Skate rootolt telóra felraktam, és akadozva, de megbírkózik vele...."
Most akkor akadozik vagy nem?
"Sokan àllìtjàk hogy mükszik."
Valakinek az is elég és rámondja, hogy működik, ha 1-2 flash animáció elindul.
Egyszerűbb animációkra jó, viszont az oldalakon lévő reklámok többségében ilyenek.
Hát én inkább komolyabb dolgokat képzelek el...
Akármit is csinálnak, a skate-ben lévő proci nem tud hardveres támogatást, így a komolyabb flash animációk, beágyazott videók akadni fognak, ha egyáltalán elindulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!