Samsung galaxy s2 vagy iphone 4S?
Én is ilyen voltam 11 évesen:D Most már gamer pc-ket rakok össze kérésekre, és elég jól is mennek.(130k-ból full hd BF3) Most elkezdtem ugyanezt telefonokkal, most van a "tanuló" időszakom.:D Ha van kedved adj egy msn-t vagy valamit és beszélgethetünk.
15 vagyok
Ha elolvastad volna a cikket rendesen, akkor rájöhetnél, hogy az alap android biztonságos. A gyártók által különböző helyekről feltelepített prorgamok biztonságtalanok. Nem értem, hogy ha eldöntötted, hogy egy sznob b@rom leszel, akkor a kérdést miért tetted fel? Nagyon sok indok szól ugyan az Apple mellett, de az Android mellett is vannak ilyen indokok.
Apple:
a) 2 év múlva még mindig ér legalább 80ezer forintot.(a Samsung kb. 20-at)
b) App Store: 100%-osan biztonságos. (bár nagyrészt fizetős)
c)Anyaghasználat: (többek közt emiatt sem fog egyhamar elértéktelenedni.) Nagyon prezíc és elegáns.
Android:
a) Android Market: nagyon sok ingyenes program
b) Testreszabhatóság: 100%-ig testreszabható (Ez annyit fed le, hogy az Android Market 210ezer programja közül [szerintem] kb. 50ezer widget. Azaz a kezdőképernyőre kirakható kis "fül") Ellentétben az Apple-el szemben. Ugyanis az Iphone a testreszabhatóság és az elegancia közül az utóbbit választotta.
c) A kompabilitás: Az Android és az Iphone olyan mint a Windows és a Mac. Windows mindennel kompabilitis (mindenki fejleszt rá) míg a Mac-re nincs ilyen "bőség". Az Android mindennel ugyanannyira kompabilitis (pl. Linux, Mac, Windows) ellenben az Iphone-nal, ami Mac-en emelt szintű támogatást nyújt, de mással meg nem annyira.
Egyébként én vagyok a 7., a 11., és a 12. válasz írója. Vagyis én vagyok az a 11 éves srác aki ért az ilyenekhez :)
Én csak ennyit mondok, ezek után szerintem könnyű eldönteni, hogy melyik kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!