Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért utàlják sokan az...

Miért utàlják sokan az xperia mini-t?

Figyelt kérdés

3 hétig nem voltam net közelben, akkor 95%-on álltam, hétfő óta 93% lett, úgy, hogy csak a t-mobilnál 40 ezerért kapható mini-t ajànlgattam...

Aki tud jobb armv7 telót hasonló áron az most írjon...

2011. nov. 16. 18:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Azt pontozzák le, akinek magas a %-a, teljesen mindegy milyen témakörhöz szólsz hozzá.:(
2011. nov. 16. 20:10
 12/27 anonim ***** válasza:

Aki ezt csinálja annak ez legyen az életben a legnagyobb öröme...

De azért érdekes, hogy ha hétfőn tényleg annyin állt amit írt és ma 93% és csak a minit ajánlgatta, akkor nem hiszem, hogy csak a magas % miatt lett lepontozva...

2011. nov. 16. 20:22
 13/27 anonim ***** válasza:

Jó, de minél kevesebb a kérdése, hozzászólása valakinek, annál könnyebben megy le a százalék lepontozásnál. Én már hónapok óta 84%-on vagyok, de nekem közel ezer hozzászólásom van. Ha ezt most lepontozzák, akkor se nagyon fog változni.

Ja, és Xperia Mini tulaj vagyok.:)))

2011. nov. 16. 20:33
 14/27 anonim válasza:
mini pro-m van, imádom ♥
2011. nov. 17. 18:31
 15/27 blex ***** válasza:
anyukámnak mini prója van, az kb ugyan az (asszem). és azt két okból utálom: használhatatlanul pici és lassú.
2011. nov. 17. 19:48
 16/27 anonim ***** válasza:
na akkor nézz utána hogy mi a különbség az x10 mini és az új xperia mini között...
2011. nov. 17. 19:52
 17/27 blex ***** válasza:

sorry, az nem esett le, hogy nem x10...

a sima minit nem ismerem..

2011. nov. 17. 20:22
 18/27 anonim ***** válasza:

"a sima minit nem ismerem.."

Hát pedig ennél jobb telefon nem nagyon van most...

40k-ért kapni a t-mobile-nál, domino csomagban.

És szvsz ezért is utálják sokan, mert pl. a 3 collos kijelző ellenére az összes hasonló árkategóriás telót xarrá alázza...

Gondolok itt a zte és samsung fanokra, akiknek alaposan belegázolt a lelkivilágukba a SE ezzel a telóval és legfőképp az árával...

Samsungot pl. armv7 procival, kb. a duplájáért kapni...

Hasonló áron pedig ott az új galaxy y. Azért jó vastag bőr van a samsung képén, hogy 2011 végén 240*320-as telót ad ki 65k színárnyalattal. A régi se k800-asom is jobb volt ilyen téren...

Nagy összegbe fogadnék, hogy ők pontozzák le leginkább a válaszokat...

Most nekem is xperia mini-m van 3 hete, előtte galaxy ace.

Az ace már 80-100 app telepítése után kezdte magát összexarni, a mini pedig:

[link]

A mini a rendszer appokkal együtt 500 alkalmazással is vígan elvan nálam... (Most még egyelőre tesztelgetem az appokat, később azért törlésre kerül ez-az.)

Az ace 3.5-ös kijelzője után 3-4 napig furcsa volt a kisebb méret, de már akkor se cserélném vissza, ha kényszerítenének rá...

2011. nov. 18. 04:38
 19/27 anonim ***** válasza:

"Hát pedig ennél jobb telefon nem nagyon van most.."

Te miről beszélsz?

2011. nov. 18. 10:23
 20/27 anonim ***** válasza:
40000-ért mondj jobbat...
2011. nov. 18. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!