Miért utàlják sokan az xperia mini-t?
3 hétig nem voltam net közelben, akkor 95%-on álltam, hétfő óta 93% lett, úgy, hogy csak a t-mobilnál 40 ezerért kapható mini-t ajànlgattam...
Aki tud jobb armv7 telót hasonló áron az most írjon...
Aki ezt csinálja annak ez legyen az életben a legnagyobb öröme...
De azért érdekes, hogy ha hétfőn tényleg annyin állt amit írt és ma 93% és csak a minit ajánlgatta, akkor nem hiszem, hogy csak a magas % miatt lett lepontozva...
Jó, de minél kevesebb a kérdése, hozzászólása valakinek, annál könnyebben megy le a százalék lepontozásnál. Én már hónapok óta 84%-on vagyok, de nekem közel ezer hozzászólásom van. Ha ezt most lepontozzák, akkor se nagyon fog változni.
Ja, és Xperia Mini tulaj vagyok.:)))
sorry, az nem esett le, hogy nem x10...
a sima minit nem ismerem..
"a sima minit nem ismerem.."
Hát pedig ennél jobb telefon nem nagyon van most...
40k-ért kapni a t-mobile-nál, domino csomagban.
És szvsz ezért is utálják sokan, mert pl. a 3 collos kijelző ellenére az összes hasonló árkategóriás telót xarrá alázza...
Gondolok itt a zte és samsung fanokra, akiknek alaposan belegázolt a lelkivilágukba a SE ezzel a telóval és legfőképp az árával...
Samsungot pl. armv7 procival, kb. a duplájáért kapni...
Hasonló áron pedig ott az új galaxy y. Azért jó vastag bőr van a samsung képén, hogy 2011 végén 240*320-as telót ad ki 65k színárnyalattal. A régi se k800-asom is jobb volt ilyen téren...
Nagy összegbe fogadnék, hogy ők pontozzák le leginkább a válaszokat...
Most nekem is xperia mini-m van 3 hete, előtte galaxy ace.
Az ace már 80-100 app telepítése után kezdte magát összexarni, a mini pedig:
A mini a rendszer appokkal együtt 500 alkalmazással is vígan elvan nálam... (Most még egyelőre tesztelgetem az appokat, később azért törlésre kerül ez-az.)
Az ace 3.5-ös kijelzője után 3-4 napig furcsa volt a kisebb méret, de már akkor se cserélném vissza, ha kényszerítenének rá...
"Hát pedig ennél jobb telefon nem nagyon van most.."
Te miről beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!