ZTE Blade vagy Xperia X8?
Figyelt kérdés
Telefonvásárlás előtt állok melyiket érdemesebb megvenni?2011. nov. 15. 20:08
3/8 anonim válasza:
Szerintem x8. Nekem is az van, nagyon szeretem.
4/8 anonim válasza:
X8-at ma már nem érdemes venni, semmilyen frissítés nem lesz már hozzá pl.
Xperia mini most karácsonyi akcióban a t-mobile-nál neten rendelve 40000 ft, ehhez még legalább másfél évig lesz frissítés, android 4.0 ice cream sandwich is.
5/8 A kérdező kommentje:
A Blade-hez húz a szívem...Csal szúrja a szemem a szaggatás mit gondoltok kilehet kerülni kis proci húzással?
2011. nov. 16. 17:59
6/8 anonim válasza:
Hát akkor vedd a blade-t, ha ahhoz húz a szíved, de az armv7-es xperia mini-vel hosszab távra jobban jársz és ennél nem kell procit húzni.
Az 1 ghz-es snapdragon procival veszett gyors...
7/8 A kérdező kommentje:
Galaxy Gio még esetleg arra lesz ICS?
2011. nov. 20. 20:53
8/8 anonim válasza:
Most komolyan nem értem, te mindenáron armv6-os elavultnak számító telót akarsz venni?
Telenornál ott van a SE Live with walkman, kártyásan 42785 ft a netshopban rendelve.
1 ghz-es armv7 proci, adreno 205 gpu, flash támogatás, lesz rá android 4.0-ás rendszer hamarosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!