Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » ZTE skate or HTC wildfire s...

ZTE skate or HTC wildfire s or SAMSUNG galaxy ace or MOTOROLA defy?

Figyelt kérdés

ez a 4 teló jön be nagyon mégsem tudok dönteni! most mindegyik 0ft a T-mobile nál mediamánia m dijcsomagban!

szerintetek?

2011. nov. 14. 21:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Persze, hogy szarabb, pont az azonos felbontás miatt. A Blade 266 ppi volt, a Skate csak 216 ppi. A színeket nem tudom, nem maradt meg, de az igaz, hogy a Blade-nek ritkaszép kijelzője van.
2011. dec. 16. 09:16
 22/28 anonim ***** válasza:

Nem a kijelző milyenségére gondoltam elsősorban, hanem arra, hogy a blade-hez képest gyengébbnek tűnik a teló (a Blade-et és a Skate-et is a gyári rommal összehasonlítva).

Lehet, hogy a 2.3-as gyári android-nak is kicsit nagyobb a rendszerigénye, talán az is, hogy hiába ugyanakkora a felbontás, a színárnyalatok száma más. Blade 256 ezer, Skate pedig 16 millió.

2011. dec. 17. 00:33
 23/28 anonim ***** válasza:

Már nem nagyon emlékszem, milyen volt a Blade, már 1 éve főzött romok vannak rajta. Most 2.3.7, Quadrant szerint 4× gyorsabb, mint újkorában. De a Skate nem tűnt annyira lassúnak, mint mondjuk az Ace.

Egy barátom most vett Skate-et, még nem találkoztam vele azóta, de majd megsasolom mélyebbrehatóan. Max tolok rá neki másik romot, ha nem jó.

2011. dec. 17. 00:44
 24/28 laylessza ***** válasza:
0%

ZTE skate or HTC wildfire s or SAMSUNG galaxy ace or MOTOROLA defy?

ZTE Skate! sose cserélném le :)

2012. febr. 2. 18:03
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Ne cseréld le...

De ne szívass másokat ezzel a fossal...

2012. febr. 7. 00:28
 26/28 A kérdező kommentje:
én mikor megvettem egy darabig nagyon élveztem mert első androidos telefonom lett... de egy idő után mégis ugygondoltam lehet rossz döntés volt kicsit lassuak találtam, de raktam rá egy új romot, kicsit felhúztam a procit és végeztem még rajta néhány módosítást és kaptam egy olyan telefont amivel igazán megvagyok elégedve! aki meg a felbontását és egyéb kijelzővel kapcsolatos dolgokat szid és egyéb hülyeségeket talál ki az elég hülye mert szerintem ilyen téren alapból semmi gond nincs vele, nagyon szép tiszta a képe a nagy kijelző ellenére!
2012. febr. 7. 00:46
 27/28 Kurbi20 válasza:
a zte! a többi túlértékelt drága és elavult régiség semmi de semmi nem akad ezek csak koholmányok azoktól akik irigyelik, hogy mi olcsóbban vettünk 10x olyan mobilt mint a többi!!!
2012. ápr. 8. 19:19
 28/28 anonim ***** válasza:

" a többi túlértékelt drága és elavult régiség"

Ja, hát a Sony Live az spec olcsóbb és földbe döngöli a zte-t...

2012. ápr. 17. 02:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!