ZTE skate or HTC wildfire s or SAMSUNG galaxy ace or MOTOROLA defy?
ez a 4 teló jön be nagyon mégsem tudok dönteni! most mindegyik 0ft a T-mobile nál mediamánia m dijcsomagban!
szerintetek?
Defy.
Vagy ha méretileg oké, akkor az Xperia Mini tényleg ajándék 40-ért.
Jó hát...
Amíg nem akarja komolyabb dolgokra is használni...
Ez az igazat adás mire vonatkozik?
A skate "jóságára"?
Néztem én is a skate-et, de kicsit tartottam a nagy kijelzőtől.
Úgy néz ki, hogy nem véletlenül nem pakol a többi gyártó 4.3-as kijelzőt ilyen viszonylag gyenge hardver mellé...
@01:56
A Blade felbontása is ugyanekkora (nem a méret számít, hanem a felbontás), pedig hajszálnyival még gyengébb is a hardvere. A gyorsaság csak optimalizálás kérdése, még ilyen gyenge hardver esetén is.
Nem tudom, mennyire jó a gyári romja a Skate-nek, még csak egyszer próbáltam ki, de egy jól összerakott főzött rommal biztos gyorsabb lesz. Bár még mindig sokkal jobbak a ZTE szinte érintetlen szoftverei a Samsung és az LG szétbarmolt romjaihoz képest.
"A Blade felbontása is ugyanekkora (nem a méret számít, hanem a felbontás)"
Próbálgattam a skate-et, nem tudom, de nekem volt blade-m és ez xarabb ahhoz képest...
Talán a színárnyalatok is számítanak, mert ez 16M a blade pedig 256k volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!