Szerintetek Iphone 4 S-t vagy Sony Ericsson Xperia Arc S-t vegyek? Nem tudom eldönteni.
Nekem SE ARCom van most, előtte Iphone 4-esem volt
Szinte csak gyorsaságban és néhány alkalmazásban(pl Icloud )más ill plusz elődjéhez képest.
Személy szerint jobban meg vagyok elégedve a telefonnal, az alkalmazásokkal, tudásával. Mivel szinte ugyan azon alkalmazások letölthetőek rá. Több színű a kijelző ezáltal élesebb a kép, nagyobb a kamera, igaz az aksija picivel kevesebbet bír. Ami sztem a legfontosabb egyedibb mint az Iphone minden 2. embernél az van...
Nem rossz választás az ARC sőt....
Samsung Galaxy S2.....
Az Arc S egy felül órajelezett Arc.
Az Arc hardware teljesítménye hajszálnyival marad el a SIMA Iphone 4-től,viszont a kisebb felbontású kijelző miatt végülis ez az előny elszállt. Az Arc S szintjét pillanatok alatt el lehet érni az Arc, Neo, Neo V illetve Xperia Mini pro készülékekből,lévén a processzor és videóvezérlő ugyan az ezekben a telefonokban. A nagyobb kijelzőt,kamerát fizeted meg,valamint a felhúzott órajelet.
A sima arc 60-70 körül fut,jóval kevesebbért mint az I4,az I4 egyedül felbontásban és kamerában előzi meg egy hajszálnyival,iga a felbontás semmit nem ér mivel a kijelző színei élessége gyengébb mint a Arc kijelzője.
Iphone 4S elveri az Arc S-t teljesítményben,viszont nem veri el a Galaxy S2-t, ellenben mindegyik készüléknél jóval drágább.
Market vs Store: 1 éve még vastagon Store...Mostanra az android market beérte a Store tartalmát,minőségét, sorra kerülnek át a Store-ból a marketra a motyik, viszont market lassan be is előzi a store-t lévén sokkal több a fejlesztő a nyílt rendszernek és kisebb szigornak köszönhetően (itt el kell ismerni hogy a szemét is több azért).
Az Iphone egy prestige telefon,kisebb vagyont kell kifizetni egy olyan teljesítményért amit a konkurencia tízezrekkel olcsóbban ad. Ráadásul az androidot buherálhatod a végtelenségig, a Custom romok (a gyári rendszerek átalakítva,finomítva) köröket vernek az Ios-ra minden tekintetben.
Kihasználod a csúcstelefonokat? a felhasználók 90%-a nem,csak van nekik,de jelenleg semmivel sem tudnak többet csinálni mint egy erősebb középkategóriás telefonon. A legdurvább alkalmazások,és játékok is gyönyörűen elfutnak egy sima GYÁRI (tehát még hozzá sem nyúltunk hogy az Arc S szintjén menjen) Xperia Neo-n is.
Ha úgy tetszik teljesítmény tekintetében:
Xperia Neo=Neo V=Arc= Iphone 4 < Arc S < Iphone 4 S < Galaxy S 2
Mivel ahogy írtam a hardware ugyan az az xperia telókban csak az Arc S felülórajelezett így ha a kiseb modellekben feltúrod a procit az Arc S (1.4ghz) szintjére (problémamentes) akkor:
Iphone 4 < Neo V=Neo=Arc=Arc S < Iphone 4S < Galaxy S2
És ár szempontjából:
Neo V < Neo < Arc < Arc S <Galaxy S2< I4 <I4S
Ár érték arányban messze az Iphone a leggyengébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!