Mi lehet az oka annak, hogy a telefonon levő fényképeke egy része néha megváltozik. Más színű lesz, arra emlékeztet, mint amikor a tv-be rosszul van bedugva az antenna és a kép lejjebb csúszik, ami meg emiatt eltűnik az fent más színnel megjelenik?
Először is gratulálok a nevedhez, mosolyt fakasztott az arcomra. :)
Aztán: fel kellene tenned egy képet amin tapasztalod ezt a jelenséget mert a leírásod nem egyértelmű. Elsőre talán arra tippelnék, hogy az automata fehéregyensúly beállításod téved, de ha látnám, akkor biztosan meg tudnám mondani.
Sajnos már nem megy, mert ez a teló egy nagy sz.r. Magától törölte az összes képet, amit a kamerával készítettem és csak ezeknél jelentkezett a probléma, a töltötteknél nem.
A fényképezés pillanatában semmi gond nincs, de van, hogy egy héttel később eltűnik a kép (mint most) és van, hogy csak más színű lesz a fele, harmada. Kb mint amikor a képeket húzogatom (érintőkijelzőn), és váltás közben mintha valami történne vele. Arra gondoltam, hogy amikor léptetem, akkor néha kicsit megakad a telefon, majd az akadás pontjától (ami akkor kilógott a kijelzőről) a kép narancssárgásra színeződik, a minősége megromlik.
De ugye ha kicsit belassul a telefon, a képet nem írhatja át.. Bár ha magától töröl, mindent kinézek belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!