A számomat át tudnám vinni t-mobile ból djuice ra?
Figyelt kérdés
Ezt meg lehet csinálni vagy kell egy új szám?2011. nov. 13. 18:01
3/4 anonim válasza:
Ajvé, igen, természetesen!
Ezt úgy hívják számhordozás. Megmarad a számod, csak épp szolgáltatót váltasz. Én is ezt tettem, Vodafonosból lettem Telenoros, 70-es Pannonos hehe mindenki furcsálja. Ha online töltök rá pénzt, akkor mindíg mondják hogy 20-al kezdődően írjam be a számot, és amikor elkezdem 70-el akkor a kutastól a póstáskisasszonyig mindenki dob 1 hátast hogy hogyhogy. Pedig ők gyakran kéne találkozzanak ilyennel. Ezek szerint ritka...(?)
4/4 anonim válasza:
Számhordozás inkább előfizetésesnél gyakoribb. Én is így vittem át djuice előfizetésből a számomat t-mobile flottába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!