Érdemes megenni egy Sony Ericsson Xperia mini pro-t?
Figyelt kérdés
Eddig csak csupa jó dolgokat hallottam róla, viszont mutattak egy oldalt nemrég ahol elég sok hibát felsorolnak. Ciripelő hang, vibráló kijelző, stb...
Érdemes ennyit költeni rá? Mik a tapasztalatok?
2011. nov. 12. 23:43
11/18 A kérdező kommentje:
Engem a mérete egyáltalán nem zavar, és szerintem nem túl sokan foglalkoznak vele. Nem egy haveromnak van ilyen, vagy az elődje, az x10 mini pro.... De egyébként sem ez volt a kérdésem :)
2011. nov. 14. 17:28
12/18 anonim válasza:
A méretével csak itt a gyakorin szoktak foglalkozni...
Az általam látogatott 4-5 általában szakmai fórumon együttvéve nem kerül ennyiszer szóba...
13/18 anonim válasza:
Nagyon kicsi a kijelzője nekem egy 3.5-s kijelző után használhatatlan volt.. Bár ízlések és pofonok
14/18 anonim válasza:
Én meg egy galaxy ace-t cseréltem erre, 3-4 napig nem mondom, hogy furcsa volt, de azóta vissza nem cserélném rá.
15/18 anonim válasza:
hát aki szerint ez női telefon annak egészségére. mobilarena fórumán vagyok fent egy ideje és csak férfi tulajokkal találkoztam eddig de abból 20-25-el legalább.
16/18 anonim válasza:
Egy kicsi,draga szar.........
17/18 anonim válasza:
tényleg jó teló, a pici képernyő meg csak akkor hátrány a jó nagy tömzsi ujjad van mint nekem, de mégis ilyet vettem. mert tetszik, jó és kész. hátrányról még nem volt tapasztalatom
18/18 Bálint20003 válasza:
Holnap kapom a cukorborsót imádni fogom ezt a telót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!