Vélemények a Sony Ericsson Xperia X8-ról?
Ilyen telefont szeretnék (ennél drágábbra nem igazán telik). Utánaolvastam:
Processzor: 600 mHz Qualcomm MSM722
RAM: 256 RAM
ROM: 256 ROM
Operációs rendszer: Android 1.6
Nem értek az okostelefonokhoz. Nem gyenge ez? Nem nyüstölném túl a telefont. Neteznék rajta, de csak WiFi-nél, néha játszanék.
Akiknek ilyen van: Jó telefon, tetszik? Megfelel? Nagyon elmarad a többitől?
Mihez képest gyenge? Mert a drágább telefonokhoz képest tényleg gyenge. De a hasonló árú, új androidos telefonok között nem számít annak. Inkább ugyanolyannak.
Meg nem tudom hol nézted ezeket az adatokat, de már nem 1.6-os android van rajta hanem 2.1.
T-Mobilnál néztem, és ott azt írták, hogy 1.6. De amúgy is frissíteném 2.1-re, mivel elérhető. Azt is akartam írni, hogy biztosan frissíteném.
A többi adatot a Sony Ericsson hivatalos oldaláról, meg egy-két telefonguru oldalról lestem.
Azt hogy gyenge, meg úgy értem, hogy 600 mHz-s proci van benne, a memóriát meg nem tudom, hogy mennyi az igazán ideális. Nem vagyok otthon az ilyen okostelefonok világában.
Azt hogy gyenge, meg úgy értem, hogy 600 mHz-s proci van benne
Igen, azt én is értem, hogy te hogy érted, de valamihez hasonlítani kell. A hasonló árú androidosokhoz képest nem számít gyengének (pl. galaxy mini), a drágábbakhoz képest meg nagyon is gyengének számít (pl. Defy).
No hát megvettük.
Összegzem mik a tapasztalatok, azok számára, akik esetleg rajtam kívül érdeklődve nézik ezt a témát.
Összességében egy jó telefon, nagyon jó díjcsomagba vettük, így még olcsó is, internettel együtt.
A két legnagyobb gond vele:
1: Kicsi a kijelző, ami miatt a virtuális billentyűzeten igen könnyű félreütni...Az első napban! Ma van meg második napja, és ma 20-ból 1-szer ütöttem mellé nagyjából.
2: Nincs multitouch, tehát nem lehet példul széthúzással nagyítani. Ez képeknél nem gond, egy kézzel is elvégezhetjük ugyanezt. A weblapokon ugyanúgy tudunk nagyítani, csak az egyszerű, + és - "gombokkal". Valami kis módosítgatással (rendszerbabrálással) ez teljesen megszüntethető, és már tudja is a kétujjas nagyítást.
Néha a telefon belassul, de ez nem számottevő, pár másodperc, és újra a régi. Egy-két játék szaggat, de ha nem arra kell, hogy játssz, szerintem töklétes választás.
Engem meggyőzött, tetszik.
Ui: Valóban Android 2.1 operációs rendszer van rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!