Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vélemények a Sony Ericsson...

Vélemények a Sony Ericsson Xperia X8-ról?

Figyelt kérdés

Ilyen telefont szeretnék (ennél drágábbra nem igazán telik). Utánaolvastam:

Processzor: 600 mHz Qualcomm MSM722

RAM: 256 RAM

ROM: 256 ROM

Operációs rendszer: Android 1.6

Nem értek az okostelefonokhoz. Nem gyenge ez? Nem nyüstölném túl a telefont. Neteznék rajta, de csak WiFi-nél, néha játszanék.

Akiknek ilyen van: Jó telefon, tetszik? Megfelel? Nagyon elmarad a többitől?

2011. nov. 12. 19:58
1 2
 11/15 csimota88 válasza:
Sziasztok,lenne egy buta kérdésem,de sajnos én még nem értek a Xperia-hoz :( a memóriakártyán lévő videókat,képeket,stb..hol tudom megnézni ? sehol nem találom,valaki segítsen légyszi :( :/ köszönöm
2011. nov. 18. 18:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Galériában nézted már? Az szokta mutatni a képeket és a videókat is.
2011. nov. 18. 18:12
 13/15 A kérdező kommentje:
Album... Az én Xperiamon ebben van. Egy alap mappa a főmenüben. Vagy szedd le Marketről az Astro-t. Az egy mappanézegető eszköz és egy videos nevű mappában lesz.
2011. nov. 19. 16:00
 14/15 GAbO1254 válasza:

alapvetően ez jó kis telefon, nekem is ilyen van csak az eredeti rendszer egy KICSIT buta, jobban jársz ha teszel majd rá castams rom-ot akkor már a procit is meg tudod rántani, és egészem 850-900MHz ig bírja, ha meg nem akkor ujraindul, és vissza áll eredeti órajelre, de ki kell tapasztalni hogy mennyit bír az adott darab :D

ha már itt tartunk, alapból a telefon memóriára telepíti a cuccokat, de a castams rom-okban már benne van hogy a memóriakártyára telepítsen :D

2011. nov. 20. 23:13
 15/15 GAbO1254 válasza:
és asszem a mostani legfrissebb rendszer az x8 ra a 3.2 :D
2011. nov. 20. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!