Iphone4 -em van és nemtudom használni. Segitetek? Valaki?
sziasztok. van egy iphone4-em.. ugy kaptam hogy teljesen nulla a műszaki tudásom,nemértek különösebben a telfonokhoz.
olyasmikre lennék kiváncsi mint pl.: ha a fömenügombot meg a lezárógombot egyszerre lenyomom akkor csinál egy képet a képernyőröl ( ez csak probálkozások után sikerült:D)
vagy bármi olyasmi,amit egy 14 éves lány magától nem tud:D
tényleg minenki ekkora gyökér informatika vonalon ?
Nem mindenki a neten él , mint mi,rászántam 1 percet és kitallóztam a linket
de ha nem lett volna idöm megkersni, akk beszólni se értem volna rá
a telomat már ellopták..
kár a gőzért srácok.. de azért köszi:)
Te csak fikázod a iPhonokat észrevettem néhány kommentnél.
Mivel egy használhatatlan sz@r, így nem tudok róla jót írni. Tudod, inkább Droidozok, azzal soha nem volt problémám, és egyszer fagyott csak meg fél percre. Az ios pedig nem egyszer fagyott meg...
Egyet értek a kérdezővel.
Nekem csoda nem fagyott még az IOS nem véletlen kinaí iPhone-t használtál? XD
Az Android nem létezne Jobs nélkül.
Ezt is valami ios matyi találta ki. Köze nincs a kettőnek egymáshoz. Android eladás 43%, ios eladás 28%. Miről is beszélünk?
nem véletlen kinaí iPhone-t használtál? XD
Az érdekes lenne, mivel a westendbe vettem az Apple-nél. De lehet kamut árulnak, ki tudja... Attól meg valóban nem fog lefagyni, ha a haveroknak mutogatom, hogy nézd, ájfonom van, meg felhívom róla az ismerősöket, meg a youtube-n lógok. De ha már kicsit komolyabb dolgokra használtam, pl serverbe állítgatás, kliens gépre csatlakozás, na ott megfingott rendesen.
arra nem gondoltál hogy nem mindenki olyan kocka mint te?
van aki a telefonját telefonálásra használja,meg még fényképezésre és zene/videó hallgatásra.. és mellette van otthon számitógépe. én nem várom el a telefontól hogy legyen egymagában egy számitógép is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!