Hanariko kérdése:
Sony Ericcson w150 Yendo-ra hogyan lehet telepíteni bármit is?
Figyelt kérdés
Játékot, szótárt, témát szeretnék rá rakni... rákerestem már google-n, fórumokban olyat írtak hogy a mem.kártyán a system>>temp mappába kell mennteni ezeket és úgy feltelepíteni. De hiába rakom be ide, a telefonon nem találom meg sehol, az alkalmazásoknál se, csak amik alapból rajta vannak dolog. És ha a telepítés gombra megyek, akkor is azt írja ki 'a lista üres'. Segítsetek légyszi, akinek ilyene van. Köszi.2011. nov. 9. 21:07
11/11 oOKarinOo válasza:
Honnan sikerült játékokat letölteni hozzá? Én csak olyat találok ,ami telepités után csatlakozni akar az internethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!